Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΙώσεις παραμονεύουν στις αεροπορικές πτήσεις

Ιώσεις παραμονεύουν στις αεροπορικές πτήσεις

Η κακή ποιότητα του αέρα που ανακυκλώνεται μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους αποτελεί κίνδυνο ιώσεων και λοιμώξεων των επιβατών των αεροσκαφών, δήλωσε ο καθηγητής Μάρτιν Χόκινγκ του πανεπιστημίου Βικτόρια του […]

Η κακή ποιότητα του αέρα που ανακυκλώνεται μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους αποτελεί κίνδυνο ιώσεων και λοιμώξεων των επιβατών των αεροσκαφών<...>, δήλωσε ο καθηγητής Μάρτιν Χόκινγκ του πανεπιστημίου Βικτόρια του Καναδά σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον κ. Χόκινγκ "Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ αποτελεσματικά, όμως ο κίνδυνος από μικρότερα στοιχεία, όπως οι ιοί, παραμένει". Ο Καναδός επιστήμονας διευκρινίζει πως η φυματίωση είναι από τις ασθένειες που είναι πιθανό να κολλήσουν οι επιβάτες, όμως τονίζει ότι οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Αντίθετα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κολλήσουν γρίπη ή συνάχι.

Κατά τον κ. Xόκινγκ "Tα φίλτρα δεν κάνουν τίποτε για να αυξήσουν την ποσότητα οξυγόνου ή για να μειώσουν την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που περιέxονται στον ανακυκλωμένο αέρα".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024