Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν συμφώνησαν τα εργατικά σωματεία στις περικοπές των δαπανών της US Airways

Δεν συμφώνησαν τα εργατικά σωματεία στις περικοπές των δαπανών της US Airways

Αίτηση για προστασία από πτώχευση υπέβαλε σύμφωνα με τους όρους του `Chapter 11 of the U.S. Bankruptcy Code` η έβδομη σε μέγεθος αμερικανική αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, US Airways, μετά […]

Αίτηση για προστασία από πτώχευση υπέβαλε σύμφωνα με τους όρους του `Chapter 11 of the U.S. Bankruptcy Code` η έβδομη σε μέγεθος αμερικανική<...> αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, US Airways, μετά από αποτυχία των εργατικών της σωματείων να συμφωνήσουν σε περικοπές των δαπανών της ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που η US Air υποβάλλει αίτηση για προστασία από πτώχευση και αυτή τη φορά η εταιρεία δηλώνει ότι θα λειτουργήσει κανονικά ενώ θα δρομολογεί διαδικασίες αναμόρφωσης της σε αερομεταφορέα χαμηλού κόστους. Η US Airways ενημέρωσε τους επιβάτες της ότι δεν θα αλλάξουν τα δρομολόγια, ενώ με την κίνηση της αυτή ελπίζει ότι θα μπορέσει να θέσει σε λειτουργία το σχέδιο της για αναδόμηση.

“Έχουμε αφιερώσει τους τελευταίους έξι μήνες στην προσπάθεια να κτίσουμε και να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης της εταιρίας που θα μας επέτρεπε να επιβιώσουμε στο αεροπορικό περιβάλλον που τόσο πολύ αλλάζει”, δήλωσε ο κ. Bruce R. Lakefield πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της US Airways. “Αφού όμως ακόμα δεν έχουμε την σύμφωνη γνώμη των εργατικών σωματείων που είναι απαραίτητη για την εφαρμογή του σχεδίου, πρέπει να προστατεύσουμε της χρηματοοικονομικές πηγές μας. Έτσι πήραμε τη δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του σχεδίου με την βοήθεια του δικαστηρίου”, συμπλήρωσε ο κ. Lakefield.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024