Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςUS Airways: Καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Φιλαδέλφεια από το καλοκαίρι

US Airways: Καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Φιλαδέλφεια από το καλοκαίρι

Καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Φιλαδέλφεια εγκαινιάζει από το ερχόμενο καλοκαίρι η αεροπορική εταιρία US Airways, προσφέροντας ανταποκρίσεις σε περισσότερες από 50 πόλεις των Η.Π.Α. και Καναδά. Οι καθημερινές απευθείαςπτήσεις […]

Καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Φιλαδέλφεια εγκαινιάζει από το ερχόμενο καλοκαίρι η αεροπορική εταιρία US Airways, προσφέροντας ανταποκρίσεις σε περισσότερες από 50 πόλεις των Η.Π.Α. και Καναδά. Οι καθημερινές απευθείας<...>πτήσεις προς την Αθήνα θα ισχύσουν από τις 25 Μαΐου έως τις 6 Οκτωβρίου 2007, ενώ όλα τα δρομολόγια θα γίνονται με Boeing 767 και θα έχουν 23 Envoy business class θέσεις και 176 θέσεις στην οικονομική. Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες πτήσεις εμφανίζονται ήδη στα συστήματα κρατήσεων.

Με την προσθήκη της Αθήνας στο δίκτυό της η US Airways θα προσφέρει σε περίοδο αιχμής συνολικά 22 καθημερινές πτήσεις από 19 ευρωπαϊκές πόλεις 12 χωρών. “Η προσθήκη της Αθήνας, στο δίκτυο της εταιρίας, ενδυναμώνει τον ρόλο της Φιλαδέλφεια ως διεθνές σημείο εισόδου / εξόδου των Η.Π.Α. για επιχειρηματίες και ταξιδιώτες τουρισμού” είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της US Airways, κ. Dough Parker, τονίζοντας πως “δεν θα μπορούσαμε να προσθέσουμε το νέο δρομολόγιο χωρίς την υποστήριξη του Δημάρχου της Φιλαδέλφεια κ. Street, του διοικητή αεροδρομίου κ. Charles Isdell και την διευθύντρια εμπορίου κυρία Stephanie Nadoff”. “Ο νέος προορισμός επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας σε σχέση με τον διαμετακομιστικό κέντρο της Φιλαδέλφεια και Ευρωπαϊκών πόλεων καθώς και τις προοπτικές διεθνούς ανάπτυξης”, πρόσθεσε ο Parker.

Ο Δήμαρχος της Φιλαδέλφεια κ. John F. Street ανέφερε σχετικά: “Για πολλά χρόνια η US Airways παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής κοινότητας της Φιλαδέλφεια. Αναμένουμε ότι το νέο δρομολόγιο θα βοηθήσει να αυξηθεί ο ρόλος της πόλης μας ως σημείο εισόδου / εξόδου προς Η.Π.Α. και θα συμβάλει στην επιχειρηματική και τουριστική ανάπτυξη με θετικές επιπτώσεις στην οικονομία”.

Η Φιλαδέλφεια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη βάση της US Airways, χρησιμοποιεί 5.800 υπαλλήλους και προσφέρει 430 καθημερινές πτήσεις άνευ σταθμού προς 112 προορισμούς. Λειτουργεί επίσης ως διεθνής διαμετακομιστικός σταθμός για την αγορά των Η.Π.Α. προσφέροντας άμεσες ανταποκρίσεις προς 19 προορισμούς στην Ευρώπη και 16 σε Καραϊβική και Λατινική Αμερική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024