Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση της US Airways μεταξύ Αθήνας και Φιλαδέλφειας
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Νέα πτήση της US Airways μεταξύ Αθήνας και Φιλαδέλφειας

Νέο καθημερινό δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια ανακοίνωσε η US Airways, συνδέοντας το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με έναν ακόμη υπερατλαντικό προορισμό, τη Φιλαδέλφεια – 4η μεγαλύτερη […]

Νέο καθημερινό δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια ανακοίνωσε η US Airways, συνδέοντας το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με έναν ακόμη υπερατλαντικό προορισμό, τη Φιλαδέλφεια – 4η μεγαλύτερη πόλη<...>των Η.Π.Α. – από όπου η εταιρία εξυπηρετεί 112 προορισμούς με απευθείας πτήσεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Έτσι, από τις 26 Μαΐου έως τις 6 Οκτωβρίου 2007, η πτήση 759 της US Airways θα αναχωρεί καθημερινά από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς τη Φιλαδέλφεια, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767 (χωρητικότητας 179 επιβατών). Από Αθήνα η πτήση θα αναχωρεί στις 11:20 π.μ. με ώρα άφιξης στη Φιλαδέλφεια 3:35 μ.μ. και από Φιλαδέλφεια η πτήση 758 θα αναχωρεί από Φιλαδέλφεια στις 16:00 μ.μ. με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 08:55 π.μ.

«Για δεύτερη φορά σε λιγότερο από 12 μήνες, η US Airways ανακοινώνει νέες επεκτάσεις του υπερατλαντικού δικτύου της με αφετηρία τον κόμβο της Φιλαδέλφειας, ενισχύοντας έτσι το ρόλο της Φιλαδέλφειας ως διεθνούς πύλης για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή», δήλωσε ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Doug Parker. «Με την προσθήκη τριών νέων δρομολογίων από τη Φιλαδέλφεια προς την Αθήνα, τις Βρυξέλλες και τη Ζυρίχη, αποδεικνύουμε τη δέσμευση της εταιρίας μας απέναντι στους επιβάτες μας».

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δρομολογίου, ο κ. Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την US Airways με το νέο απευθείας δρομολόγιο που θα συνδέει από το Μάιο την Αθήνα με τη Φιλαδέλφεια. Το νέο αυτό υπερατλαντικό δρομολόγιο αποτελεί στρατηγική σύνδεση για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Παρέχοντας απευθείας πρόσβαση σε νέες αγορές των ΗΠΑ, της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής, η σύνδεση του ΔΑΑ με τον κόμβο της US Airways στη Φιλαδέλφεια αντανακλά έναν από τους βασικούς στόχους της αναπτυξιακής στρατηγικής του ΔΑΑ. Ευχόμαστε στη US Airways κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρίας από το αεροδρόμιο της Αθήνας”.

Μέλος της Star Alliance, η US Airways είναι η πέμπτη σε μέγεθος αεροπορική εταιρία των Η.Π.Α. Ο όμιλος US Airways (US Airways, US Airways Shuttle και US Airways Express) εξυπηρετεί καθημερινά συνολικά 3.800 πτήσεις σε περισσότερους από 230 προορισμούς στις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024