Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκατοντάδες πτήσεις ακύρωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι US Airways και Comair

Εκατοντάδες πτήσεις ακύρωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι US Airways και Comair

Εκατοντάδες πτήσεις των αεροπορικών εταιριών US Airways και Comair ακυρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες, που είχαν επιλέξει τις συγκεκριμένες εταιρίες, σε μία περίοδο μάλιστα, που λόγω […]

Εκατοντάδες πτήσεις των αεροπορικών εταιριών US Airways και Comair ακυρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκαλώντας<...> μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες, που είχαν επιλέξει τις συγκεκριμένες εταιρίες, σε μία περίοδο μάλιστα, που λόγω των Χριστουγεννιάτικων εορτών, η κίνηση των επιβατών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο λόγος, που ανάγκασε τις εταιρίες να προβούν στην ακύρωση των προγραμματισμένων τους πτήσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, ήταν κάποια προβλήματα, που προέκυψαν στους υπολογιστές, και για αυτό το λόγο οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ διέταξαν χτες τη διενέργεια έρευνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αεροπορική εταιρία US Airways Group υποχρεώθηκε να ματαιώσει το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων εκατοντάδες πτήσεων, λόγω υπολογιστικών προβλημάτων, αλλά και απουσίας πολλών στελεχών από την υπηρεσία, λόγω ασθενείας. Πέραν όλων αυτών των προβλημάτων, υπήρξε και απουσία πολλών από το προσωπικό διεκπεραίωσης αποσκευών, όπως ανακοίνωσε η US Airways και το εναπομείναν προσωπικό ήταν φύσει αδύνατον να επιτύχει τη διεκπεραίωση τόσο τεράστιου όγκου αποσκευών.

Τέλος, να σημειωθεί όμως ότι από την Δευτέρα, η λειτουργία και των δύο αεροπορικών εταιριών επανήλθε ως ένα βαθμό στους κανονικούς της ρυθμούς, με πολύ λιγότερες ματαιώσεις πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024