Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκθεση design στο VIP lounge της Swissport
The Golden Era of Black and White της Μελίνας Ελενας Στυλιανού

Εκθεση design στο VIP lounge της Swissport

Την καινούργια έκθεση της Personal Art Designer Μελίνας Έλενας Στυλιανού, “The Golden Era of Black & White”, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ταξιδιώτες με πρόσβαση στο VIP lounge […]

Την καινούργια έκθεση της Personal Art Designer Μελίνας Έλενας Στυλιανού, “The Golden Era of Black & White”, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι<...> ταξιδιώτες με πρόσβαση στο VIP lounge της Swissport στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι επιλεγμένοι πίνακες της συλλογής της κ. Στυλιανού αγκαλιάζουν με κομψότητα τα εκλεκτά εκθέματα πορσελάνης της Ιωνία με σχέδιο βασισμένο στο κεντρικό έργο της έκθεσης.

Η έκθεση φιλοξενείται στο ανακαινισμένο VIP Lounge της Swissport Hellas, το οποίο μετρά 7 χρόνια λειτουργίας και εξυπηρετεί επιβάτες γνωστών αεροπορικών εταιρειών όπως οι Aegean Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Emirates Airlines, Etihad, Gulf Air, Qatar Airways, THAI International, κ.ά. Το ανακαινισμένο lounge συνδέει τον ευρύτερο χώρο ενός αεροδρομίου και το εσωτερικό ενός αεροσκάφους, με στόχο τη δημιουργία ενός αρμονικού και πολυτελούς χώρου, ενώ τα χρώματα, οι καμπύλες, οι αψίδες και τα έπιπλα δημιουργούν την αίσθηση αεροπορικού ταξιδιού στον επιβάτες.

Η κα Στυλιανού δημιουργεί συνθέσεις χρωμάτων, επιλεγμένα με ιδιαίτερη ευαισθησία, που χαρίζουν μια οπτική μαρμάρου στον καμβά, ενώ πολλές φορές ενσωματώνει στα έργα της γνώριμα αντικείμενα της καθημερινότητας. Επίσης η καλλιτέχνης αναλαμβάνει ειδικές παραγγελίες για τους λάτρεις της τέχνης οι οποίοι επιθυμούν να προσθέσουν μια προσωπική καλλιτεχνική πινελιά στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό τους χώρο, όπως την εφαρμογή του αγαπημένου τους έργου σε πορσελάνη υψηλής ποιότητας της εταιρείας Ιωνία, αξιοποιώντας την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Ειδικής Σχεδίασης. Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας όσοι το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους προσωπικό σερβίτσιο, αποκλειστικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στο γούστο και την αισθητική του χώρου τους. Γνωστά ονόματα από το χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και του πολιτισμού, έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους μοναδικό σερβίτσιο ΙΩΝΙΑ.

Την έκθεση θα μπορούν να επισκέπτονται οι επιβάτες σε 24ωρη βάση στο VIP lounge της Swissport, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, στο κτίριο του Κεντρικού Αεροσταθμού, Επίπεδο Αναχωρήσεων, Πύλη Α11-13.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024