Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαταγγέλλουν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι τη διοίκηση της ΟΑ

Καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι τη διοίκηση της ΟΑ

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου Ολυμπιακής Αεροπορίας καταγγέλλει την συμπεριφορά της διοίκησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας σε βάρος των εργαζομένων του κλάδου. Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι η διοίκηση της […]

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου Ολυμπιακής Αεροπορίας καταγγέλλει την συμπεριφορά της διοίκησης<...> της Ολυμπιακής Αεροπορίας σε βάρος των εργαζομένων του κλάδου. Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι η διοίκηση της ΟΑ χαρακτηρίζει τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου εποχικούς και αποκλείει τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Το Σωματείο Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου Ολυμπιακής Αεροπορίας καλεί την Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και τα πρωτοβάθμια σωματεία που αποτελούν μέλη της, να λάβουν θέση στο θέμα υπενθυμίζοντας ότι η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας συμφώνησε να απορροφήσει 110 άτομα από την Olympic Catering, όπου οι μισοί ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες προσωπικού και οι άλλοι μισοί είναι κοντά στη συνταξιοδότηση, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον ιδιώτη επενδυτή στη Olympic Catering, ο οποίος απαιτούσε τη μείωση προσωπικού.

Στη ανακοίνωση του οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου σημειώνουν επίσης ότι την η Ολυμπιακή Αεροπορία, την ίδια στιγμή, αναγκάζεται να αυξήσει το κόστος της προσλαμβάνοντας προσωπικό το οποίο δεν της είναι χρήσιμο στην κάλυψη των σημερινών αναγκών της όπως είναι οι έμπειροι, με δεκαετή και άνω πείρα, εποχικοί εργαζόμενοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024