Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜηχανική βλάβη σε Concorde της Air France

Μηχανική βλάβη σε Concorde της Air France

Μηχανική βλάβη παρουσίασε αεροπλάνο τύπου Concorde της Air France στην πτήση Ν. Υόρκη – Παρίσι, ενώ πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό. Το υπερηχητικό αεροσκάφος, που είχε 67 επιβάτες, παρουσίασε πρόβλημα […]

Μηχανική βλάβη παρουσίασε αεροπλάνο τύπου Concorde της Air France στην πτήση Ν. Υόρκη – Παρίσι, ενώ<...> πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό.

Το υπερηχητικό αεροσκάφος, που είχε 67 επιβάτες, παρουσίασε πρόβλημα σε έναν από τους δύο κινητήρες του ο οποίος τέθηκε τελικά εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του γαλλικού κρατικού αερομεταφορέα.

Το αεροσκάφος μετά την απώλεια του ενός κινητήρα του από τα 18-17 χιλιάδες μέτρα στα οποία πετά σε αυτό το σημείο της διαδρομής του, έπεσε απότομα στα 10 χιλιάδες μέτρα και όπως δήλωσε ο επιβάτης Αμαρ Μπελγκατσεμ “πραγματικά τραντάχτηκε” εξαιτίας της μηχανικής ανεπάρκειας που παρουσιάστηκε εν πτήσει πάνω από τον ωκεανό. “Τρόμαξα, γύρω μου γυναίκες και παιδιά ούρλιαζαν, υπήρξε πραγματικός πανικός”, δήλωσε ο επιβάτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024