Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος Πρόεδρος στην «Pantheon Airways»

Νέος Πρόεδρος στην «Pantheon Airways»

Τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της «Pantheon Airways Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρία». Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την εκλογή του, συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα, εκλέγοντας ως Πρόεδροτης […]

Τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της «Pantheon Airways Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρία». Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την εκλογή του, συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα, εκλέγοντας ως Πρόεδρο<...>της «Pantheon Airways Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρία» τον κ. Γιάννη Χαλκίδη.

Ο κ. Γιάννης Χαλκίδης είναι 44 ετών. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει Μάστερ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, ΗΠΑ. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί σε ελληνικές και ξένες τράπεζες στους τομείς Corporate και Investment Banking (Μεγάλων Επιχειρήσεων και Επενδυτικής Τραπεζικής).

Τα καθήκοντά του περιελάμβαναν πιστοδοτήσεις μεγάλων επιχειρήσεων, εισαγωγή εταιριών στο ΧΑΑ, αναδιαρθρώσεις εταιριών, χρηματοδοτήσεις έργου (project finance), ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και εξαγορές / συγχωνεύσεις. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ανώτατο στέλεχος της ιταλικής τράπεζας INTESASANPAOLO, της 5ης μεγαλύτερης τράπεζας στην Ευρωζώνη. Μέχρι τον ορισμό του, ως Προέδρου της «Πάνθεον» διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024