Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηDSV – Σύστημα μετάδοσης μουσικής “ WIZARD ”

DSV – Σύστημα μετάδοσης μουσικής “ WIZARD ”

DSV – Σύστημα μετάδοσης μουσικής “ WIZARD ”

H Digital Sound & Visionξεκίνησε τις δραστηριότητες τον Οκτωβριο του 2001 με μία πρωτοποριακή ιδέα για εκείνη την εποχή, την χρησιμοποίση ηλεκτρονικών υπολογιστών για την μετάδοση μουσικής σε δημόσιους χώρους. Είμαστε η πρώτη εταιρεία που ασχοληθήκαμε επαγγελματικά και με πλήρη νομική κάλυψη με αυτή την δραστηριότητα. Σήμερα είμαστε η κορυφαία Ελληνική εταιρεία με περισσότερες από 600 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο.

Η εταιρία μας απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επενδύουν σε νέες τεχνολογίες, και παράλληλα κατανοούν τη σημασία και την επιρροή που ασκεί στους πελάτες το σωστό μουσικό περιβάλλον, καθώς και οι πρωτοποριακές ιδέες που σχετίζονται με τον ψηφιακό ήχο και εικόνα. Μελέτες έχουν δείξει την τεράστια σημασία που έχει η κατάλληλη μουσική στους χώρους μιας επιχείρησης, και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ψυχοσύνθεση των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων σε αυτήν. Η μουσική είναι διαχρονική, μας εκστασιάζει με τον ρυθμό και τον λόγο, μας χαλαρώνει, μας εμψυχώνει, μας νανουρίζει, μας ανακουφίζει τον πόνο, τον μόχθο της εργασίας ακόμα και την θλίψη.

Ορισμένες από τις επιχειρήσεις που έχουν εφαρμογή τα προιόντα και οι υπηρεσίες μας είναι Ξενοδοχεία, Αλυσίδες Καταστημάτων, Αλυσίδες Super Market, Εμπορικά Κέντρα, Ιατρικά Κέντρα, Ιδιωτικές Πλαζ, Εστιατόρια, Καφετέριες, Γυμναστήρια και Κέντρα SPA. Οι συνεργασίες που έχουμε επιτύχει έως τώρα, είναι με εταιρείες που θεωρούνται από τις κορυφαίες στον κλάδο τους στην Ελλάδα, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει συνεργασίες και με επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

πατήστε για μεγέθυνση

Το σύστημα αυτοματοποιημένης μετάδοσης μουσικής WIZARD λειτουργεί ως ένας αποκλειστικός ραδιοφωνικός σταθμός της επιχείρησης. Αποτελείται από έναν Η/Υ μαζί με το απαραίτητο software και απεριόριστο αριθμό μουσικών θεμάτων και διαφημιστικών μηνυμάτων. Έργο του είναι να αντικαταστήσει τα συμβατικά μέσα μετάδοσης μουσικής και να αναπαράγει τραγούδια και διαφημιστικά μηνύματα της απολύτου επιλογής του επιχειρηματία, τη χρονική στιγμή που τα θέλει, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση και με απολύτως νόμιμο τρόπο.

  • Το WIZARD μπορεί να προγραμματιστεί να μεταδίδει ταυτόχρονα απεριόριστα διαφορετικά μουσικά προγράμματα, ώστε να υπάρχει διαφορετικό είδος και ύφος μουσικής σε κάθε χώρο της επιχείρησης.
  • Μπορεί να προγραμματιστεί να μεταδίδει διαφορετικά είδη μουσικής από μέρα σε μέρα, ή και κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως π.χ. χαρούμενη μουσική το πρωί και πιο απαλή το βράδυ.
  • Η επιλογή των μουσικών θεμάτων γίνεται από τον επιχειρηματία μέσα από την πλούσια δισκοθήκη της Digital Sound & Vision η οποία είναι πλήρως ενημερωμένη και συμπεριλαμβάνει όλες τις τελευταίες επιτυχίες και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του μουσικού μας τμήματος κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο οργανώνει τη ροή του προγράμματος ακριβώς όπως επιθυμεί. Ο κύριος Παπαδόπουλος ήταν επί σειρά ετών διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικου σταθμού Galaxy 92. Στην δισκοθήκη μας υπάρχει και το πιο δυσεύρετο είδος μουσικής και προγράμματα ειδικών ημερών όπως Χριστουγέννων, Μ. Εβδομάδας κλπ.
  • Το WIZARD δεν επαναλαμβάνει συχνά το ίδιο τραγούδι, δεν χρειάζεται κάποιον να το ελέγχει και να επεμβαίνει στην ροή του προγράμματος, μεταδίδει τα μουσικά θέματα χωρίς κενά και δεν φθείρεται ποτέ.
  • Έχει την δυνατότητα να μεταδίδει τις επιτυχίες της εποχής συχνότερα από άλλα τραγούδια.
  • Ο επιχειρηματίας δεν είναι υποχρεωμένος να διατηρεί μεγάλη μουσική δισκοθήκη και να δαπανάει υπέρογκα ποσά για την ανανέωσή της.
  • Το WIZARD έχει το προνόμιο να μην μεταδίδει ειδήσεις, αφιερώσεις, σχόλια εκφωνητών και φυσικά πιθανών διαφημιστικών μηνυμάτων ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.
  • Η ανανέωση των μουσικών θεμάτων γίνεται πιο γρήγορα και απλά, και με μικρότερο κόστος από την αγορά καινούργιων CD’s.
  • Το σύστημα θα ξεκινάει αυτόματα μεταδίδοντας το είδος μουσικής και τα διαφημιστικά μηνύματα ακριβώς την ώρα και την ημέρα που έχουμε προγραμματίσει.
  • Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης, χωρίς να είναι αναγκαίο ο χρήστης του συστήματος να έχει ειδικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης διαφημιστικών μηνυμάτων, ώστε να μεταδίδονται σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.
  • Το σύστημα εγκαθίσταται σε έναν απλό Η/Υ του εμπορίου πράγμα το οποίο καθιστά εύκολη την συντήρηση και αναβάθμισή του χωρίς την ανάγκη παρέμβασης εξειδικευμένου προσωπικού. Επίσης είναι δυνατή η λειτουργία και άλλων προγραμμάτων της επιχείρησης παράλληλα με το WIZARD

Μερικές από τις επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί το Wizard:

ELOUNDA SA, NOVOTEL ATHENES, SANI, CASINO LOUTRAKI, ABC, LES LAZARISTES, NEGROPONTE, SOFITEL, ZAFOLIA, TITANIA,THEOXENIA LOUIS, HONDOS CENTER, APPLEBEES, PRAKTIKER, MARKS & SPENCER, YES HOTELS, BELVEDERE MYKONOS, COUNTRY CLUB, DORYSSA BAY, THERMAE SYLLA, RODOS PALACE, LINDIAN VILLAGE, BLUE LAGOON, AVRA BEACH.

Στοιχεία επικοινωνίας

Digital Sound & Vision
Υπεύθυνος: Νίκος Σπυράτος
Βάκχου 26, Βάρη
Τηλ.210.89.79.200, 210.89.92.953
Fax 210.89.92.954
E-mail : info@dsv.gr
Url: www.dsv-music.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024