Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤρία βραβεία Skytrax στην Qatar Airways

Τρία βραβεία Skytrax στην Qatar Airways

Για ακόμα μια φορά η Qatar Airways τιμήθηκε στην ετήσια απονομή των διεθνών βραβείων Skytrax για αεροπορικές εταιρίες με τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό της Καλύτερης Πρώτης Θέσης […]

Για ακόμα μια φορά η Qatar Airways τιμήθηκε στην ετήσια απονομή των διεθνών βραβείων Skytrax για αεροπορικές εταιρίες με τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο. Ο αερομεταφορέας, με<...>βάση τη Ντόχα, επιβεβαίωσε για δεύτερη χρονιά ότι είναι η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Μέσης Ανατολής, ενώ το πλήρωμα καμπίνας βραβεύθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως το καλύτερο για τη Μέση Ανατολή.

Επιπλέον, η Qatar Airways ανέβηκε στη διεθνή κατάταξη και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε καλύτερες εταιρίες στον κόσμο στην ετήσια έρευνα, που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 15 εκατομμύρια διεθνείς ταξιδιώτες 90 διαφορετικών εθνικοτήτων. Στην ομάδα των πέντε καλύτερων αεροπορικών εταιριών περιλαμβάνονται αεροπορικές εταιρίες της `Απω Ανατολής, περιοχής απόλυτα προσανατολισμένης στην παροχή υπηρεσιών.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, η Qatar Airways διατήρησε τη διάκριση Five Star του οργανισμού Skytrax – του ανεξάρτητου οργανισμού επιτήρησης της αεροπορικής βιομηχανίας – για επιδόσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο CEO της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker ανέφερε: «Καταφέραμε πολλά μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας μας και αυτές οι διακρίσεις αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Qatar Airways έχει καθιερωθεί ως μια από τις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως. Οι επιβάτες αφιέρωσαν χρόνο για να συμμετάσχουν σε αυτήν την ψηφοφορία και τους ευχαριστώ για αυτό. Η Qatar Airways προσπαθεί να γίνει η καλύτερη αεροπορική εταιρία και είναι απλώς ζήτημα χρόνου το πότε θα αποκτήσουμε το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Παγκοσμίως».

Ο Chief Executive του Skytrax, κ. Edward Plaisted, επεσήμανε ότι η έρευνα του 2007 ήταν η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια και σε συμμετοχές από όλες τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από τον οργανισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024