Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Grecotel στο 3ο Συνέδριο Βιώσιμης Ανάπτυξης του Economist

Η Grecotel στο 3ο Συνέδριο Βιώσιμης Ανάπτυξης του Economist

Η Grecotel, η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συμμετείχε στο “Third Sustainability Summit for South-East Europe and the Mediterranean”, το 3ο Συνέδριο Βιωσιμότητας για τη ΝΑ Ευρώπη και τη Μεσόγειο του Economist σε συνεργασία με το UN SDCN, που έλαβε […]

Η Grecotel, η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συμμετείχε στο “Third Sustainability Summit for South-East Europe and the Mediterranean”, το 3ο Συνέδριο Βιωσιμότητας για τη ΝΑ Ευρώπη και τη Μεσόγειο του Economist σε συνεργασία με το UN SDCN, που έλαβε χώρα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Π. Παυλόπουλου στις 16 και 17 Οκτωβρίου. Η Grecotel, εκτός από χορηγός της εκδήλωσης, συμμετείχε στο πάνελ που αφορούσε στη σχέση Βιώσιμου Τουρισμού, Πρωτογενή τομέα και Κλιματικής Αλλαγής. Οι απόψεις που εκφράστηκαν από τους ομιλητές είχαν ως συνισταμένη τη μεγάλη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει η χώρα μας αν αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα,  ναδεικνύοντας την τοπικότητα σε σχέση με το παραγόμενο τουριστικό προϊόν, συμμορφούμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και αναλαμβάνοντας τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για μια βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024