Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαOlympic Catering: Αλλαγή του διευθύνοντα συμβούλου, μείωση των κερδών, αλλά και δάνειο

Olympic Catering: Αλλαγή του διευθύνοντα συμβούλου, μείωση των κερδών, αλλά και δάνειο

Μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Olympic Catering κ. A. Tσιρίγου την θέση του ανέλαβε ο μέχρι σήμερα οικονομικός διευθυντής της εταιρίας κ. Χ. Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η […]

Μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Olympic Catering<.> κ. A. Tσιρίγου την θέση του ανέλαβε ο μέχρι σήμερα<...> οικονομικός διευθυντής της εταιρίας κ. Χ. Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η εισηγμένη στο ΧAA Olympic Catering αναμένεται να παρουσιάσει στο σύνολο της χρήσης 2001 μείωση εσόδων περίπου κατά 4 δισ. δρχ., καθώς η δραστηριότητά της στο νέο αεροδρόμιο είναι σημαντικά μειωμένη σε σχέση με αυτή που είχε στο Ελληνικό. Υπενθυμίζεται ότι, το μέρισμα που διένειμε για τη χρήση του 2000 ήταν 25 δρχ. ανά μετοχή.

Η Olympic Catering μετά την μείωση των δραστηριοτήτων της παρουσιάζει προβλήματα ρευστότητας, τα οποία αναμένεται να αντιμετωπισθούν με δάνειο ύψους 1,3 δισ. δρχ. που θα πάρει από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ). Η απόφαση αυτή της διοίκηση της εταιρίας, έχει ήδη εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Ολυμπιακής, η οποία θα είναι εγγυητής του δανείου.

Η Olympic Catering σήμερα απασχολεί 1.298 άτομα περίπου. Τα έσοδα της εταιρίας προέρχονται κατά κύριο λόγο από το catering αεροπορικών εταιριών και δεξιώσεων, τα κυλικεία των αεροδρομίων και των νοσοκομείων, και άλλες αεροπορικές μεταφορικές δραστηριότητες υπηρεσιών εδάφους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024