Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑκόμα μια διεθνής διάκριση για τα Classical Hotels

Ακόμα μια διεθνής διάκριση για τα Classical Hotels

Το Classical Baby Grand Hotel, το μικρότερο ξενοδοχείο της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων, συγκαταλέγεται στα 65 «best new places to stay» στον κόσμο, σύμφωναμε το Conde Nast Traveller. Οι συντάκτες […]

Το Classical Baby Grand Hotel, το μικρότερο ξενοδοχείο της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων, συγκαταλέγεται στα 65 «best new places to stay» στον κόσμο, σύμφωνα<...>με το Conde Nast Traveller.

Οι συντάκτες του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, περιγράφουν το Classical Baby Grand Hotel ως ένα hot hotel, «εκκεντρικό μέχρι τα άκρα» και απαριθμούν, με ενθουσιασμό, στις σελίδες του Conde Nast Traveller, τους διακοσμητικούς νεωτερισμούς του μικρού αλλά πρωτοποριακού art hotel που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από την Πλατεία Κοτζιά.

Αναφέρονται στο θεαματικό κήπο του Σωκράτη Σωκράτους που αποτελεί την αναπάντεχη είσοδο του ξενοδοχείου, στη ρεσεψιόν με τα δύο αυθεντικά Mini Coopers που έχουν μεταμορφωθεί σε reception desks, στα εντυπωσιακά δωμάτια που είναι όλα διακοσμημένα με διαφορετικά θέματα γκράφιτι, όπως Smurfs, Spiderman, Space themes κ.α.

Και, μάλιστα, εστιάζουν και στις πολύ καλές τιμές του Classical Baby Grand Hotel, που το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο σαν ιδανικός τόπος διαμονής για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχείο πόλης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024