Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνής διάκριση του Classical King George Palace
Βράβευση από το Leaders Club της Leading Hotels Of The World

Διεθνής διάκριση του Classical King George Palace

Το Classical King George Palace επιλέχθηκε ανάμεσα σε 450 επίτιμα μέλη του Group της Leading Hotels Of The World και απέσπασε την πρόσθετη διάκριση του Μεγάλου Νικητή για την κατάκτηση […]

Το Classical King George Palace επιλέχθηκε ανάμεσα σε 450 επίτιμα μέλη του Group της Leading Hotels Of The World και απέσπασε<...> την πρόσθετη διάκριση του Μεγάλου Νικητή για την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στην κατάταξη της αντίστοιχης κατηγορίας. Τα ξενοδοχεία που συναγωνίστηκαν για το Βραβείο του Leaders Club αξιολογήθηκαν μέσω των απαντήσεων που ελήφθησαν σε ερωτηματολόγια και επιστολές που παραλήφθηκαν από το τμήμα εξυπηρέτησης του Leaders Club από τα ίδια τα μέλη του.

Το Classical King George Palace αποτελεί το “στολίδι” της αλυσίδας Classical Hotels και ταυτόχρονα κομμάτι της αθηναϊκής ιστορίας. Από το 1936 έχει φιλοξενήσει βασιλείς, πρίγκιπες, προέδρους και μυθικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο.

Κάθε ένα από τα 102 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου έχει μοναδική διακόσμηση, η oποία περιλαμβάνει πλούσια συλλογή από αντίκες, συλλεκτικά αντικείμενα και μοναδικούς πολυελαίους Murano. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς διαθέτουν επίσης δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση. Η Royal Penthouse Suite των 350 τ.μ., με τις μοναδικές τοιχογραφίες του Κωνσταντίνου Κακανιά, είναι το αγαπημένο κατάλυμα όλων, καθώς συγκαταλέγεται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές σουίτες της Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024