Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνθρωποκτονία από πρόθεση αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του Club Mediterranee

Ανθρωποκτονία από πρόθεση αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του Club Mediterranee

Το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Club Mediterranee στο Μαραθώνα. Ο 22ος τακτικός ανακριτής, κ. Κράνης, που χειρίζεται την […]

Το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο αντιμετωπίζουν<...> οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Club Med<.>iterranee στο Μαραθώνα.

Ο 22ος τακτικός ανακριτής, κ. Κράνης, που χειρίζεται την υπόθεση, μετέτρεψε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (όπως είχε απαγγελθεί αρχικά) σε κακουργηματικού βαθμού. H κατηγορία βαρύνει τον 43χρονο ηλεκτρολόγο Γιάννη Δημαρέλη, το γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Ολιβιέ Μπερζερέ, το συντηρητή της πισίνας Αλέν Τζίλ, αλλά και τους δύο καθαριστές της πισίνας.

Ο Γιάννης Δημαρέλης αφέθηκε ελεύθερος, καθώς προέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισής του. Ο ανακριτής είχε την άποψη ότι ο 43χρονος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης. Τη διαφωνία καλείται τώρα να λύσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο Δημαρέλης φέρεται να αρνείται την κατηγορία και να υποστηρίζει ότι η πισίνα πληρούσε όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος. Σήμερα, αναμένεται να προσέλθουν στον ανακριτή για να απολογηθούν οι δυο Γάλλοι κατηγορούμενοι. Στο μεταξύ, ο ανακριτής έχει ζητήσει, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην επίμαχη πισίνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024