Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Starwood προχωράει σε πώληση των παγίων της εταιρίας CIGA

Η Starwood προχωράει σε πώληση των παγίων της εταιρίας CIGA

Η εταιρία Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει την διαδικασία πώλησης του χαρτοφυλακίου της CIGA που αποτελείται από 25 πολυτελή ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ και μαρίνες. Η […]

Η εταιρία Starwood<.> Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει την διαδικασία πώλησης του χαρτοφυλακίου της CIGA<.><...> που αποτελείται από 25 πολυτελή ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ και μαρίνες. Η εταιρία αναμένεται να ξεκινήσει την μελέτη των προσφορών ενδιαφέροντος στα μέσα Φεβρουαρίου.

Οι εταιρίες Deutsche Bank, Jones Lang LaSalle Hotels και η JP Morgan έχουν αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο προς την Starwood για τη διάθεση των εν λόγω πολυτελών, βραβευμένων ξενοδοχείων και έχουν ήδη ξεκινήσει να τα προωθούν. Σε αντίθεση με προηγούμενες δημοσιεύσεις η Starwood τώρα εξετάζει τις προσφορές για την αγορά του 100% του χαρτοφυλακίου καθώς και τις προτάσεις για αγορά μεμονωμένων ξενοδοχείων. Η Starwood πρόκειται να διατηρήσει τη διαχείριση των ξενοδοχείων αυτών.

Το χαρτοφυλάκιο της CIGA περιλαμβάνει αρκετά από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των Danieli και Gritti Palace στη Βενετία, το Grand Hotel στη Φλωρεντία, το Proncipe de Savoia στο Μιλάνο, το St. Regis Grand στη Ρώμη και το Westin Palace στη Μαδρίτη. Όλα τα παραπάνω ξενοδοχεία συμπεριλαμβάνονται τη λίστα των πιο διακεκριμένων ξενοδοχείων του γνωστού περιοδικού Conde Nast Traveller's και πιο συγκεκριμένα στο 2002 Gold List. Το χαρτοφυλάκιο της CIGA διαθέτει τα brands των St. Regis, Luxury Collection, Westin και Sheraton. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται και 5.900 στρέμματα γης στη Σαρδηνία (τα οποία δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί τουριστικά), με γήπεδα γκολφ και μαρίνες που ενισχύουν τα υπάρχοντα θέρετρα στην ευρύτερη περιοχή και έχουν αξιόλογες προοπτικές στο μέλλον για την ανάπτυξη της περιοχής.

"Το χαρτοφυλάκιο της CIGA αποτελείται από κορυφαία ξενοδοχεία, ασυναγώνιστα στην ξενοδοχειακή αγορά και αναμένουμε ευρύ ενδιαφέρον και αυξητικές τάσεις στις τιμές αγοράς" δήλωσε ο Ron Brown, οικονομικός διευθυντής της Starwood. "Η ανάπτυξη του EBITDA για αυτό το χαρτοφυλάκιο είναι από τις πιο ταχείς και κατά συνέπεια ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά και αυτή που πιστεύουμε ότι θα αυξήσει την αξία των μετοχών".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024