Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜε πάρτυ η έναρξη του Porto Carras Festival!

Με πάρτυ η έναρξη του Porto Carras Festival!

Με ένα νοσταλγικό πάρτυ ξεκίνησε φέτος το Porto Carras Festival. Ο δημοφιλής Πασχάλης με παρέα του τον Robert Williams, τον Γιώργο Πολυχρονιάδη και τον Λάκη Τζορντανέλι και στην έναρξη με […]

Με ένα νοσταλγικό πάρτυ ξεκίνησε φέτος το Porto Carras Festival. Ο δημοφιλής Πασχάλης με παρέα του τον Robert Williams<...>, τον Γιώργο Πολυχρονιάδη και τον Λάκη Τζορντανέλι και στην έναρξη με την συντροφιά του αξέχαστου Χρήστου Σώκου, έκαναν μια δυναμική επανεμφάνιση στο festival του Πόρτο Καρράς, ενθουσιάζοντας τον κόσμο που τους παρακολούθησε. Οι θαυμαστές των θρυλικών καλλιτεχνών είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν για περισσότερες από τρεις ώρες με τα νοσταλγικά θυμίσματα της χρυσής εποχής του Ά70 αλλά και να ξεφαντώσουν με νεότερες επιτυχίες των τραγουδιστών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο συναυλιακό χώρο του Porto Carras Grand Resort και σημαδεύτηκε από ιδιαίτερη επιτυχία.

Το Porto Carras Festival αποτελεί μια για ακόμη χρονιά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στη Βόρειο Ελλάδα και τη Χαλκιδική ειδικότερα έχοντας εξασφαλίσει ηχηρά ονόματα, όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Porto Carras Festival. Επιπλέον, μεγάλες θεατρικές παραστάσεις θα διασκεδάσουν το φιλοθέαμο κοινό. Υποστηρίζοντας την ποιοτική διασκέδαση και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις το Porto Carras Grand Resort βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της καλοκαιρινής διασκέδασης με εκθέσεις, ελληνική και ξένη μουσική, θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Porto Carras Festival 2009
Σάββατο 11 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση «Το πιο νοσταλγικό πάρτι της ζωής μας» με τους Πασχάλη , Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλι, Robert Williams.
Σάββατο 18 Ιουλίου: Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Σάββατο 1 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη με το θίασο του Βασίλη Τσιβιλίκα και του Γιώργου Κωνσταντίνου.
Σάββατο 8 Αυγούστου: Συναυλία Δέσποινας Βανδή.
Σάββατο 15 Αυγούστου: Συναυλία Αντώνη Ρέμου.
Κυριακή 16 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση «Ο μάγος του Οζ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, μουσική επιμέλεια Γιάννη Ζουγανέλη και χορογραφίες Φώτη Μεταξόπουλου.
Κυριακή 23 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο με τους Πάνο Σκουρολιάκο, Μαριάννα Τουμασάτου και Ηρώ Λούπη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024