Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο στην Κω από την Iberostar Ελλάδας
Iberostar Astir Odysseus, με 267 δωμάτια και σουίτες

Νέο ξενοδοχείο στην Κω από την Iberostar Ελλάδας

Iberostar Astir Odysseus ονομάζεται το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων που προστέθηκε στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού της Κώ, και άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2009. Το Iberostar Astir […]

Iberostar Astir Odysseus ονομάζεται το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων που προστέθηκε στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού<...> της Κώ, και άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2009. Το Iberostar Astir Odysseus, αποτέλεσμα της συνεργασίας του ομίλου του κ. Σπύρου Ράνη και της Iberostar Ελλάδας, που διοικείται από τον κ. Μανόλη Κριτσωτάκη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με την άφιξη του πρώτου πελάτη στις 27 Ιουνίου 2009 και είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της Iberostar στην Κω.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην περιοχή Τιγκάκι και σε απόσταση 5 χλμ. από το λιμάνι και 20 χλμ από το αεροδρόμιο της Κω. Έχει 267 δωμάτια και σουίτες, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, καθώς και δωμάτια με μοιραζόμενη πισίνα, όλα με ενσύρματη σύνδεση internet, mini bar, LCD TV, αυτόνομο κλιματισμό. Οι γαστρονομικές επιλογές περιλαμβάνουν τρία εστιατόρια, δύο μπαρ και υπηρεσία room service. Χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου, οι υδάτινες επιφάνειες που ξεπερνούν τα 5.000m2 και συμπεριλαμβάνουν τρεις εξωτερικές πισίνες, και δύο παιδικές.

Το πολυτελές spa προσφέρει εξειδικευμένα μασάζ και θεραπείες, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, hamam, sauna & κομμωτήριο. Οι συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν έως 350 άτομα. Tην υποδομή της πολυτελούς μονάδος συμπληρώνουν το Mini Club με επίβλεψη παιδαγωγού, δυο γήπεδα τένις, σύγχρονο γυμναστήριο και mini market.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024