Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤην προτίμησή της στην Ελλάδα δείχνει η Iberostar Hotels & Resorts

Την προτίμησή της στην Ελλάδα δείχνει η Iberostar Hotels & Resorts

Την έμπρακτη πρόθεσή της για εξάπλωση της επωνυμίας της στην Ελλάδα δείχνει η ισπανική ξενοδοχειακή αλυσίδα Iberostar Hotels & Resorts μετά από την ένταξη και νέων μονάδων στο γκρουπ των […]

Την έμπρακτη πρόθεσή της για εξάπλωση της επωνυμίας της στην Ελλάδα δείχνει η ισπανική ξενοδοχειακή αλυσίδα Iberostar Hotels & Resorts μετά από<...> την ένταξη και νέων μονάδων στο γκρουπ των ξενοδοχείων της.

Μέχρι το 2002 ο όμιλος Groupo IBS –όπου ανήκει η αλυσίδα ξενοδοχείων Iberostar Hotels & Resorts – διέθετε στην ελληνική αγορά τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρεθύμνου το Iberostar Creta Panorama και τα Iberostar Creta Marine και Creta Mare.

Από τον Απρίλιο του 2003 τέσσερα νέα ξενοδοχεία εντάχθηκαν στους κόλπους της αλυσίδας εκ των οποίων τρία είναι στην Κω –τα Kipriotis Panorama Hotel, Kos Bay View Hotel και Hippocrates Hotel- και ένα στην Κρήτη το Athina Palace.

Με τη πρόσφατη απόκτηση του management των παραπάνω ξενοδοχείων η Iberostar έχει ήδη φτάσει τα επτά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, με 3.946 κλίνες συνολικά, ενώ από τον Ιούλιο του 2003 έχει προγραμματισθεί να λειτουργήσει με το management της Iberostar και το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο του ομίλου Κυπριώτης που ολοκληρώνεται στην Κω.

Η αναγνώριση της Ελλάδας ως ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς για την ευρωπαϊκή αγορά οδήγησε την IBS, για πρώτη φορά παγκοσμίως, στη σύναψη συμφωνίας franchise με την αλυσίδα Louis Hotels για τέσσερα ξενοδοχεία και ειδικότερα δύο στην Κέρκυρα, ένα στη Ζάκυνθο και ένα στην Κύπρο.

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο διευθυντής διεθνών πωλήσεων της Iberostar, Miguel Estarellas, ο οποίος μαζί με τον γενικό διευθυντή της Ελλάδας Μανόλη Κριτσωτάκη παρουσίασαν τις κινήσεις της εταιρίας στην ελληνική αγορά καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αλυσίδας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Estarellas ανέφερε ότι η Iberostar δίνει ιδιαίτερη σημασία στο να μην μετατρέψει τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται σε ισπανικά ξενοδοχεία, αλλά να διατηρήσει τις ιδιαιτερότητες και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της χώρας στην οποία εδρεύει το κάθε ξενοδοχείο.

Η Iberostar συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους tour operators όπως τον Apple Vacations από τις ΗΠΑ –από τον οποίο έχουν βραβευτεί για δύο συνεχή χρόνια- τον Thomas Cook Group, τον Hotelplan και άλλους, ενώ διαθέτει και 350 γραφεία πωλήσεων σε όλη την Ισπανία που πραγματοποίησαν το 2002 πάνω από 1.500.000 πωλήσεις διακοπών.

Στον Groupo IBS, εκτός από την αλυσίδα ξενοδοχείων Iberostar Hotels & Resorts η οποία διαθέτει 75 ξενοδοχεία σε 11 χώρες με 51.668 κλίνες, ανήκουν επίσης οι tour operators Iberojet, Solplan, Turania, τα ταξιδιωτικά γραφεία Viajes Iberia, τα γραφεία υποδοχής τουριστών Iberoservice και οι αεροπορικές εταιρίες Iberoworld και Aerobalear.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024