Τελευταία νέα

Στη Ρόδο η Iberostar

Στην ισπανική αλυσίδα ξενοδοχείων Iberostar, πέρασε τελικά το management του ξενοδοχείου Lindos Royal των οικογενειών Μηνέτου και Χατζηδημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις πολλών […]

Στην ισπανική αλυσίδα ξενοδοχείων Iberostar, πέρασε τελικά το management του ξενοδοχείου Lindos Royal<...> των οικογενειών Μηνέτου και Χατζηδημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις πολλών μηνών, ενώ η τελική έκβαση της υπόθεσης δημιουργεί νέα δεδομένα στην περιοχή της Ρόδου καθώς στο γκρουπ της Iberostar συμμετέχει η Thomas Cook (Neckerman).

Το στοιχείο αυτό, δημιουργεί μεγάλους προβληματισμούς στην ισορροπία των μεγάλων ξενοδοχείων της περιοχής και ειδικότερα αυτών των οικογενειών Βασιλάκη και Μήτση οι οποίες έχουν μεγάλο εύρος συνεργασίας με το γκρουπ της Thomas – Cook.

Επισημαίνεται ότι κατά τους χειμερινούς μήνες υπήρξε έντονη φημολογία ότι η Iberostar θα αναλάμβανε το management των ξενοδοχείν Blue Bay και Miraluna – Kiotari Bay αλλά τελικά η συμφωνία έσπασε όταν η οικογένεια Παπαβασιλείου ζήτησε περισσότερες εγγυήσεις σε θέματα πληρότητας των ξενοδοχείων από την διαχείριση της Iberostar.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024