Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέος περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων στην DTH
Ξενοδοχεία

Νέος περιφερειακός διευθυντής Πωλήσεων στην DTH

Την 1η Φεβρουαρίου 2014, ο Φώτης Φακές αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των DER Touristik Hotels στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο 41χρονος κ. Φώτης Φακές, με εκπαίδευση στον τομέα διεύθυνσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αναλαμβάνει από 1ης Φεβρουαρίου 2014 τη θέση του περιφερειακού διευθυντή Πωλήσεων του ομίλου DER Touristik Hotels. Η θέση του αυτή, τον καθιστά επικεφαλής του marketing των συγκροτημάτων Iti Hotels, Club Calimera και Primasol, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Καίριες δραστηριότητες, στα πλαίσια των πολλών και ποικίλων καθηκόντων του, αναμένεται να αποτελέσουν οι νέες συμβάσεις με ξενοδοχειακές μονάδες, σε βάση δικαιόχρησης (franchise) ή μίσθωσης καθώς και η μέριμνα για την διασφάλιση απόλυτης πληρότητας των ξενοδοχείων εποχιακής λειτουργίας. Πέραν αυτών, θα αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή περί τις μελλοντικές μισθώσεις ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα.

Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, ο κ. Φακές διετέλεσε γενικός διευθυντής ξενοδοχείων του Ομίλου Ξενοδοχείων Μήτση. Από τη θέση του εκείνη, διηύθυνε έξι από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου, στα νησιά της Ρόδου, της Κω και της Κέρκυρας, δεδομένης της εξειδίκευσής του στον τομέα της διαχείρισης task force για ξενοδοχειακές μονάδες μεγάλης χωρητικότητας – άνω των 400 δωματίων – και με προσωπικό άνω των 250.

Απόφοιτος του ΜΒΑ του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, ο κ. Φακές διαθέτει 20ετή πείρα στον τουρισμό, τη διεύθυνση και διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και την πρακτόρευση και αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Nikko Hotel, στην πόλη του Ντίσελντορφ. Στη συνέχεια, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις, στους κόλπους των Ομίλων LTU και LTU Touristik Service, στο Ντίσελντορφ και τη Ρόδο, όπως επίσης για τη διεύθυνση επιχειρήσεων πρακτόρευσης εισερχόμενου τουρισμού με ιδιαίτερη έμφαση στη σύναψη συμβάσεων και τη διαχείριση απόδοσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024