Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠροσφορές πρωινών για τους φοιτητές διεθνώς στα Ibis, Etap Hotel, Hotel Formule1 και hotelF1
Συνεργασία με τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα (ISIC)

Προσφορές πρωινών για τους φοιτητές διεθνώς στα Ibis, Etap Hotel, Hotel Formule1 και hotelF1

Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Ibis, Etap Hotel, Hotel Formule 1 και hotelF1 ανακοίνωσαν μια παγκόσμια εταιρική σχέση με τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα (ISIC) για να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας, πρωινό […]

Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Ibis, Etap Hotel, Hotel Formule 1 και hotelF1 ανακοίνωσαν μια παγκόσμια<...> εταιρική σχέση με τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα (ISIC) για να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας, πρωινό με 1 ευρώ ή δωρεάν. Αυτή η νέα και ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά θα δώσει την δυνατότητα σε εκατομμύρια μαθητές να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 900 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα Ibis, τα οικονομικά ξενοδοχεία του Ομίλου Accor, θα προσφέρουν ένα δωρεάν πρωινό στους κατόχους της κάρτας ISIC στα 416 συμμετέχοντα ξενοδοχεία σε περισσότερες από 30 χώρες1, ενώ οι τρεις μάρκες φθηνότερες μάρκες θα χρεώνουν μόνο 1 ευρώ για τον μπουφέ ανεξαρτήτου κατανάλωσης. 257 ξενοδοχεία Etap σε 9 χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα, καθώς και 63 Formule 1 σε 6 χώρες3 και 207 HotelF1 στην Γαλλία.

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου 2009 και θα καταστήσει τα οικονομικά και χαμηλού κόστους καταλύματα της Accor στρατηγικό εταίρο για την Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα (ISIC).

“Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους μαθητές στα ξενοδοχεία μας σε όλο τον κόσμο”, είπε ο Frederic Josenhans, Senior Vice President Hotel Marketing της Accor. “Οι προσφορές για τα οικονομικά και χαμηλού κόστους καταλύματα αντικατοπτρίζουν τις απόψεις και εξυπηρετούν τις ανάγκες των νέων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εξασφάλιση της εμπιστοσύνης αυτής της πελατείας είναι υψίστης σημασίας για το μέλλον”.

Η ISIC (Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα) είναι η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη απόδειξη των φοιτητών πλήρους απασχόλησης. Εγκεκριμένη από την UNESCO, την Ε.Ε. και πολλές άλλες κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά ιδρύματα και φοιτητικές οργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, την κάρτα ISIC την κατέχουν 4,5 εκατομμύρια φοιτητές παγκοσμίως οι οποίοι επωφελούνται από το ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και παροχών. Από την έναρξη του το 1968, η κάρτα ISIC έχει βοηθήσει πάνω από 40 εκατομμύρια μαθητές να επωφεληθούν το περισσότερο δυνατόν από την εμπειρία των ταξιδιών τους.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, τα Ibis, Etap Hotel, Formule 1 και hotelF1 ενισχύουν την προβολή τους στην φοιτητική κοινότητα. Η νέα προσφορά των πρωινών θα προωθηθεί στην παγκόσμια ISIC.org ιστοσελίδα, η οποία δέχεται πάνω από 10.000 επισκέπτες την ημέρα, καθώς και σε όλες τις τοπικές ιστοσελίδες της ISIC.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024