Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΡιζική ανακαίνιση στο Galaxy του Ηρακλείου

Ριζική ανακαίνιση στο Galaxy του Ηρακλείου

Το ξενοδοχείο Galaxy, σημείο αναφοράς στην πόλη του Ηρακλείου για περισσότερα από 20 χρόνια, πραγματοποίησε μια ολοκληρωτική ανακαίνιση. Το ξενοδοχείο επαναλειτούργησε στα τέλη Ιουνίου του 2008. Με μία επένδυση που […]

Το ξενοδοχείο Galaxy, σημείο αναφοράς στην πόλη του Ηρακλείου για περισσότερα από 20 χρόνια, πραγματοποίησε μια ολοκληρωτική ανακαίνιση. Το ξενοδοχείο<...> επαναλειτούργησε στα τέλη Ιουνίου του 2008.

Με μία επένδυση που αγγίζει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, το Galaxy Hotel αναβαθμίζεται σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων το οποίο συνδυάζει και καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, που επισκέπτεται την πόλη του Ηρακλείου για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής. Στο νέο, πλήρως ανακαινισμένο Galaxy Hotel τα κυρίαρχα δεδομένα είναι η πολυτέλεια, η άνεση, η προσεγμένη διακόσμηση και οι λειτουργικοί χώροι ενώ ιστορικά στοιχεία της Κρήτης έχουν ενταχθεί καλαίσθητα σε όλους τους χώρους. Σε μοναδική τοποθεσία και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, το ανακαινισμένο ξενοδοχείο διαθέτει 127 δωμάτια, εκ των οποίων 23 Business Rooms, 20 Club Suites και 3 Executive Suites με θέα την πόλη του Ηρακλείου ή την πισίνα του ξενοδοχείου.

Οι εννέα αίθουσες συνεδρίων διαθέτουν στην πλειοψηφία τους φυσικό φως, Wi-Fi internet access καθώς και οπτικό-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις έως συνέδρια των 160 ατόμων. Ο χώρος της πισίνας μπορεί να φιλοξενήσει έως 250 άτομα και αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για κάθε κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση.

Tο “Per Se” Lounge είναι ένας χώρος που αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. Το ιδανικό σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες της πόλης και όχι μόνο. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη, υπάρχει η επιλογή από μια πλούσια λίστα κρασιών, δροσερών κοκτέιλ και γευστικών απολαύσεων. Στο εστιατόριο “Vetri”, ο Σεφ “παντρεύει” την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Κρήτης, με εμπνευσμένες γευστικές πινελιές, που ενθουσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μια από τις νέες υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι το Wellness Club, ένας μοναδικός χώρος για ανανέωση και χαλάρωση. Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, χώρος μασάζ, σάουνα και χαμάμ αναμένουν τους ταξιδιώτες που θέλουν να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην προσωπική τους ευεξία.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου, του Ξενοδοχειακού Ομίλου Οικονόμου, δήλωσε: “To Galaxy Hotel λειτούργησε επί 30 έτη με μεγάλη επιτυχία. Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε όχι μια απλή ανακαίνιση αλλά μια εις βάθος αλλαγή, δημιουργώντας ένα νέο ξενοδοχείο, που θα επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς αστικής ξενοδοχείας στο Ηράκλειο.”

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Οικονόμου διαθέτει δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του Ηρακλείου : το Galaxy Hotel πέντε αστέρων στο Ηράκλειο και το Galaxy Villas τεσσάρων αστέρων στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου, και σύντομα θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024