Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα πιάτα στο Galaxy με θέα την Ακρόπολη
Νέα πιάτα στο μενού από τον executive chef Γ. Μανίκη

Νέα πιάτα στο Galaxy με θέα την Ακρόπολη

Στον τελευταίο όροφο του Hilton, σε μια βεράντα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy θα είναι και φέτος αγαπημένο meeting point για cocktail και φαγητό. Ο executive chef Γιάννης […]

Στον τελευταίο όροφο του Hilton, σε μια βεράντα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy θα είναι και φέτος<...> αγαπημένο meeting point για cocktail και φαγητό. Ο executive chef Γιάννης Μανίκης έχει προσθέσει νέα πιάτα στο μενού: ριζότο με τυρί taleggio, μανιτάρια και φασκόμηλο, σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς, αχιβάδες και αστακό, σαλάτα ρόκα με ψητά ροδάκινα και πεκάν, φαγκρί puttanesca με ψητή μελιτζάνα και σκόρδο. Η ποικιλία sushi εμπλουτίστηκε με “Special Miura Maki” (σολομός, chutney mango και αβοκάντο) και “Poseidon Nigiri” (λαβράκι, τόνος και φύκια wagame). Στα γλυκά προστέθηκαν η λαχταριστή σφαίρα σοκολάτας Valrhona, η δροσερή πανακότα βανίλια με λάιμ και mango και μια βελούδινη παλέτα σοκολάτας με καραμέλα και mascarpone.

Για την εμπειρία ενός mini BBQ στο τραπέζι, υπάρχουν προτάσεις πάνω στην πέτρα: χαλούμι, θαλασσινά ή μπριζολάκια, που μπορεί κανείς να ψήσει με την παρέα του πάνω σε ζεστές πέτρες από λάβα. Πάντως, οι μπριζόλες T-bone και Rib-eye καθώς και το φιλέτο Omaha Black Angus έρχονται στο τραπέζι ψημένα στην εντέλεια από την έμπειρη ομάδα του chef, συνοδευόμενα με λαχανικά ή τηγανητές πατάτες και λαδολέμονο, σος από πράσινο πιπέρι ή πικάντικη σος τσιμιτσούρι.

Από τις 18:00, η βεράντα του Galaxy περιμένει τους επισκέπτες της για χαλαρωτικά cocktail: mojito, margarita, cosmopolitan, apple martini ή ένα από τα καινούρια signature cocktails, όπως το champagne supernova με βανίλια και τριαντάφυλλο ή το Aurora με τζίντζερ και μέντα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024