Στον τελευταίο όροφο του Hilton, σε μια βεράντα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy θα είναι και φέτος αγαπημένο meeting point για cocktail και φαγητό. Ο executive chef Γιάννης […]
Στον τελευταίο όροφο του Hilton, σε μια βεράντα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy θα είναι και φέτος<...> αγαπημένο meeting point για cocktail και φαγητό. Ο executive chef Γιάννης Μανίκης έχει προσθέσει νέα πιάτα στο μενού: ριζότο με τυρί taleggio, μανιτάρια και φασκόμηλο, σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς, αχιβάδες και αστακό, σαλάτα ρόκα με ψητά ροδάκινα και πεκάν, φαγκρί puttanesca με ψητή μελιτζάνα και σκόρδο. Η ποικιλία sushi εμπλουτίστηκε με “Special Miura Maki” (σολομός, chutney mango και αβοκάντο) και “Poseidon Nigiri” (λαβράκι, τόνος και φύκια wagame). Στα γλυκά προστέθηκαν η λαχταριστή σφαίρα σοκολάτας Valrhona, η δροσερή πανακότα βανίλια με λάιμ και mango και μια βελούδινη παλέτα σοκολάτας με καραμέλα και mascarpone.
Για την εμπειρία ενός mini BBQ στο τραπέζι, υπάρχουν προτάσεις πάνω στην πέτρα: χαλούμι, θαλασσινά ή μπριζολάκια, που μπορεί κανείς να ψήσει με την παρέα του πάνω σε ζεστές πέτρες από λάβα. Πάντως, οι μπριζόλες T-bone και Rib-eye καθώς και το φιλέτο Omaha Black Angus έρχονται στο τραπέζι ψημένα στην εντέλεια από την έμπειρη ομάδα του chef, συνοδευόμενα με λαχανικά ή τηγανητές πατάτες και λαδολέμονο, σος από πράσινο πιπέρι ή πικάντικη σος τσιμιτσούρι.
Από τις 18:00, η βεράντα του Galaxy περιμένει τους επισκέπτες της για χαλαρωτικά cocktail: mojito, margarita, cosmopolitan, apple martini ή ένα από τα καινούρια signature cocktails, όπως το champagne supernova με βανίλια και τριαντάφυλλο ή το Aurora με τζίντζερ και μέντα.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.