Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιαστρική… ανακαίνιση για το Galaxy bar του Hilton
Εμπλουτισμός του μπαρ και επανασχεδιασμός του DJ booth

Διαστρική… ανακαίνιση για το Galaxy bar του Hilton

Επί δύο μήνες, ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τομπάζης και οι συνεργάτες του εργάζονταν για την ανακαίνιση του μπαρ, ενώ οι bartenders εκπαιδεύονταν από την Gorgeous Group, μία από τις κορυφαίες εταιρείες […]

Επί δύο μήνες, ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τομπάζης και οι συνεργάτες του εργάζονταν για την ανακαίνιση του μπαρ, ενώ οι bartenders εκπαιδεύονταν από την<...> Gorgeous Group, μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε bar concept και training, προκειμένου το γνωστό αθηναϊκό στέκι να παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο για το χειμώνα που έρχεται. Οι περισσότερες παρεμβάσεις έγιναν στο ταβάνι, ώστε να θυμίζει το γαλαξιακό στερέωμα: αστέρια, πλανήτες, ιπτάμενοι δίσκοι, μια έκρηξη χρωμάτων, η αέναη φωτεινή κίνηση στο σκοτεινό σύμπαν. Ο μεγάλος, υπερυψωμένος καθρέφτης πίσω από το μπαρ διευρύνει το οπτικό πεδίο και τα κομψά φωτιστικά πάνω από τη μπάρα προσδίδουν την απαραίτητη δόση ιταλικής φινέτσας.

Ο κατάλογος έχει εμπλουτιστεί με 10 νέα, πρωτότυπα αλκοολούχα κοκτέιλ, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Galaxy Bar με ονόματα εμπνευσμένα από το σύμπαν και τα ουράνια σώματα: Pluto με σκοτσέζικο ουίσκι, χαμομήλι και μέλι, Jupiter με τζιν, αγγούρι και μέντα, και Champagne Supernova με τριαντάφυλλο και λίτσι. Επιπλέον, σερβίρονται 8 νέα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, όπως το Aurora με τζίντζερ και μέντα, το Sweet Eclipse με φυστίκι, βερύκοκο και μέλι ή το Intergalactic Traveler, με εσπρέσο, καραμέλα και γάλα.
Περισσότερες είναι φέτος και οι επιλογές για συνοδεία του ποτού: από spring rolls, blinis με σολωμό, mini burgers και samosas μέχρι sushi, maki και sashimi. Η μουσική κινείται σε πολλά επίπεδα: από pop και easy listening μέχρι soul, nu disco και electronica. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δε θα λείψουν τα πάρτυ με προσκεκλημένους διάσημους DJ του εξωτερικού. Aλλωστε το DJ booth επανασχεδιάστηκε, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί ακόμη πιο απαιτητικά DJ set.

Η βεράντα εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο ατού του Galaxy, ιδιαίτερα για τους καπνιστές, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το ποτό τους με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και τα φώτα της πόλης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024