Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Philian Hotels & Resorts ανακοινώνει την απόκτηση νέου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη
Ξενοδοχεία

Η Philian Hotels & Resorts ανακοινώνει την απόκτηση νέου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Το νέο ξενοδοχείο Galaxy θα είναι το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη και είναι ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για ένα ρομαντικό ταξίδι στην πόλη.

Το νέο ξενοδοχείο της Philian Hotels & Resorts, Galaxy, βρίσκεται στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένα design ξενοδοχείο, πρόσφατα ανακαινισμένο, που συνδυάζει άψογα την απόλυτη κομψότητα με τις οικονομικές τιμές. Διαθέτει 31 δωμάτια και σουίτες, άψογα διακοσμημένα και όλα με το δικό τους ιδιαίτερο στιλ. Ξύλινες και δερμάτινες επενδύσεις, κρυφοί φωτισμοί και design αντικείμενα δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι μόλις 10λεπτά, και η περιφερειακή οδός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Τα δίκλινα – μονόκλινα (20 τ.μ.), τα Superior (30 τ.μ.) και τα τρίκλινα δωμάτια (35 τ.μ.) είναι άνετα, με θέα την πόλη και το Θερμαϊκό κόλπο. Τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα πατώματα, όλα διαφορετικά μεταξύ τους και είναι πλήρως εξοπλισμένα.

Οι Junior σουίτες του ξενοδοχείου Galaxy στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση στους επισκέπτες τους. Όλες διαθέτουν υψηλή αισθητική και ιδιαίτερη διακόσμηση. Το ξενοδοχείο Galaxy διαθέτει πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες (50 τμ). Κάθε σουίτα παρέχει μοναδικές ανέσεις, καθώς όλες είναι πλήρως διακοσμημένες και εξοπλισμένες. Μερικές από τις παροχές τους είναι ανάκλινδρο ή δερμάτινο σαλόνι, μπάνιο με τηλεόραση, ράδιο και διπλό τζακούζι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024