Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣτο πρόγραμμα HAPPY TOURIST η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp.

Στο πρόγραμμα HAPPY TOURIST η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp.

Συνεχίζοντας με αμείωτο ενδιαφέρον και με διακριτική ευαισθησία την προσπάθεια βελτίωσης της προσφοράς υπηρεσιών προς τα ΑΜΕΑ, η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp. συμμετείχε στο Κοινοτικό Πρόγραμμα της ΕυρωπαϊκήςΕνωσης “HAPPY TOURIST”, […]

Συνεχίζοντας με αμείωτο ενδιαφέρον και με διακριτική ευαισθησία την προσπάθεια βελτίωσης της προσφοράς υπηρεσιών προς τα ΑΜΕΑ, η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp. συμμετείχε στο Κοινοτικό Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής<...>Ενωσης “HAPPY TOURIST”, φιλοξενώντας στην συνεδριακή αίθουσα CAVIROS του ξενοδοχείου ALEXANDER the Great, στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, το workshop που πραγματοποιήθηκε από 9 εως & 14 Ιουλίου 2007.

Σκοπός αυτού του meeting ήταν η πρώτη εφαρμογή σε πραγματική και διαδικτιακή μορφή της ενημέρωσης των ξενοδοχοϋπαλλήλων και η εφαρμογή του πιλοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος για ΑΜΕΑ. Παρόντες ήταν όλοι οι φορείς του ποιοτικού αυτού προγράμματος, όπως ο ΣΒΙΕ, η εταιρία LST/UPM από την Ισπανία, οι εταιρίες EPEES & Greta du Velay της Γαλλίας και οι εταιρίες RNIB & TfA της Μεγάλης Βρετανίας.

Σκοπός του προγράμματος HAPPY TOURIST είναι η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού Κώδικα, κατανοητού και αποδεκτού από όλες τις χώρες της Ευρώπης όσον αφορά την προσφορά υπηρεσιών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο πρόγραμμα HAPPY TOURIST η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp.

Στο πρόγραμμα HAPPY TOURIST η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp.

Συνεχίζοντας με αμείωτο ενδιαφέρον και με διακριτική ευαισθησία την προσπάθεια βελτίωσης της προσφοράς υπηρεσιών προς τα ΑΜΕΑ, η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp. συμμετέχει αυτή τη φορά ακόμα πιο ενεργά στο […]

Συνεχίζοντας με αμείωτο ενδιαφέρον και με διακριτική ευαισθησία την προσπάθεια βελτίωσης της προσφοράς υπηρεσιών προς τα ΑΜΕΑ, η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp. συμμετέχει αυτή τη φορά ακόμα πιο ενεργά στο Πρόγραμμα<...>της Ευρωπαϊκής Κοινότητας “HAPPY TOURIST”, φιλοξενώντας το meeting που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 & 30 Μαΐου 2007, στην συνεδριακή αίθουσα ΙΟΝΙΑ του ξενοδοχείου ASTORIA, στην Θεσσαλονίκη.

Οι υπόλοιποι φορείς του ποιοτικού αυτού προγράμματος είναι ο ΣΒΙΕ, η εταιρία LST/UPM από την Ισπανία, οι εταιρίες EPEES & Greta du Velay της Γαλλίας, και οι εταιρίες RNIB & TfA της Μεγ. Βρετανίας.

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Κώδικα, κατανοητού και αποδεκτού από όλες της χώρες της Ευρώπης όσον αφορά την προσφορά υπηρεσιών για τα ΑΜΕΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024