Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνέχεια των ανακαινίσεων στο Hotel Poseidon Resort

Συνέχεια των ανακαινίσεων στο Hotel Poseidon Resort

Σε πλήρη ανακαίνιση 60 δωματίων της κατηγορίας Superior Bangalows, προχώρησε την χειμερινή περίοδο 2006-2007 το Hotel Poseidon Resort στο Λουτράκι. Πέραν όμως της ριζικής ανακαίνισης των δωματίων, η διοίκηση του […]

Σε πλήρη ανακαίνιση 60 δωματίων της κατηγορίας Superior Bangalows, προχώρησε την χειμερινή περίοδο 2006-2007 το Hotel Poseidon Resort στο Λουτράκι. Πέραν όμως της ριζικής ανακαίνισης των δωματίων, η διοίκηση του ξενοδοχείου προχώρησε<...>στην υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού επενδυτικού προγράμματος, με στόχο να προσφέρει στον φιλοξενούμενο ένα νέο προϊόν, με σύγχρονες ανέσεις και υψηλή ποιότητα.

Συγκεκριμένα:

  • Ανακατασκευάσθηκε το κεντρικό εστιατόριο Amphitrion, και εγκαταστάθηκε γυάλινος ανελκυστήρας, συμπληρώνοντας την μοντέρνα ατμόσφαιρα του Apollo Lobby.
  • Κτίσθηκε στην κεντρική πλατεία του ξενοδοχείου, ανάμεσα στα λουλούδια και με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο, ένα πανέμορφο εκκλησάκι, τόσο για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, όσο και για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο.


Τα καινούρια έργα, μαζί με μικρότερες επεμβάσεις σε διάφορα λειτουργικά τμήματα του ξενοδοχείου, αποτελούν έμπρακτη συνέχεια στον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση του ξενοδοχείου για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των προσφερομένων υπηρεσιών προς την ελληνική και διεθνή πελατεία του. Και βέβαια το επενδυτικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί.

Το Hotel Poseidon Resort προσφέρει ένα ευρύ πρόγραμμα εναλλακτικών προτάσεων υψηλών προδιαγραφών, τόσο στον τομέα διαμονής μεταξύ Superior Bungalows, Residence, Panorama Villas & Suites, όσο και στα επισιτιστικά τμήματα, Amphitrion Restaurant, Taverna Triaina, Poseidon Grill, Neptune Restaurant, Pool Bar, Nafsika Dancing Restaurant & Lounge, Apollo Bar. Επιπροσθέτως, η λειτουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου Spa, με υδρομασάζ και σάουνες, γυμναστηρίου και κλειστής θερμαινόμενης πισίνας, συμβάλουν σημαντικά στην ευχάριστη διαμονή των φιλοξενουμένων.

Τέλος, η οργάνωση συνεδρίων, επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Apollo Conference Center, διαδραματίζουν πρωταρχικό ρόλο στην 12μηνη λειτουργία του Hotel Poseidon Resort.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024