Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣε δύο αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων το Poseidon Resort

Σε δύο αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων το Poseidon Resort

Στο πλαίσιο της πολιτικής του για την προβολή και προώθηση των υψηλής ποιότητας προσφερομένων υπηρεσιών του το Poseidon Resort εντάχθηκε πρόσφατα σε δύο διεθνούς εμβέλειας αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων, την “Premier […]

Στο πλαίσιο της πολιτικής του για την προβολή και προώθηση των υψηλής ποιότητας προσφερομένων υπηρεσιών του το Poseidon Resort<...> εντάχθηκε πρόσφατα σε δύο διεθνούς εμβέλειας αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων, την “Premier Hotels and Resorts” και την “The Charming Hotels of the World”.
Το ξενοδοχείο, που είναι επίσημο μέλος του δικτύου φιλοξενίας και διαμονής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, συμμετείχε επίσης στην διεθνή έκθεση για ταξίδια πολυτελείας ILTM (International Luxury Travel Market) που πραγματοποιήθηκε στις Κάνες της Γαλλίας.
Στις δύο αλυσίδες συμμετέχουν ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών όπως σε διεθνές επίπεδο το Hilton Ιταλίας, το Landmark Hilton Μ. Βρετανίας, το Sofitel Γαλλίας, και από την χώρα μας το Grand Resort Lagonissi, το Andromeda, το Elounda Beach, τα Capsis Hotels, το Rodos Park Suites Hotel, το Royal Myconian, το S.t. Nicolas Bay κ.λπ.

Το τετραετές επενδυτικό πρόγραμμα του Poseidon Resort, που ξεκίνησε το 2001 θα ολοκληρωθεί την Aνοιξη του 2004, είναι συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ.

Για τους επόμενους μήνες το Poseidon Resort έχει προγραμματίσει την πλήρη ανακαίνιση σαράντα Superior Bungalows, την κατασκευή τέταρτης πισίνας, την συμπλήρωση του Fitness Center με κέντρο Spa υγιεινής σώματος, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία επιστημονικού προσωπικού, την ανακατασκευή της ζεστής κουζίνας του ξενοδοχείου με εργονομικές και τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και την εγκατάσταση νέου μηχανογραφικού συστήματος. Το επενδυτικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, με την πλήρη ανακαίνιση της τελευταίας ομάδας δωματίων, καθώς και των κοινοχρήστων χώρων.

Στο ξενοδοχείο, που λειτουργεί κανονικά σε ετήσια βάση, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σειρά έργων που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην δημιουργία πολυτελών VIP Suites, Superior Suites, Penthouse Suite με ιδιωτική εσωτερική και εξωτερική πισίνα, στην πλήρη ανακαίνιση μίας σειράς Superior Bungalows και στην ανακατασκευή όλων των ψυκτικών χώρων του ξενοδοχείου και τμήματος της κεντρικής κουζίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024