Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΟ πρόεδρος του Πανεπιστημίου Thompson Rivers του Καναδά στο Trinity

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Thompson Rivers του Καναδά στο Trinity

Πενθήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποίησε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Thompson Rivers του Καναδά Dr. Roger Barnsley, προσκεκλημένος του κ. Νίκου Σκουλά, Προέδρου του Διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματοςΤουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ […]

Πενθήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποίησε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Thompson Rivers του Καναδά Dr. Roger Barnsley, προσκεκλημένος του κ. Νίκου Σκουλά, Προέδρου του Διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματος<...>Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε επισκόπηση της προόδου της ισχύουσας ήδη Συμφωνίας Συνεργασίας η οποία προβλέπει, μεταξύ άλλων, αμοιβαία αναγνώριση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των δύο ιδρυμάτων, σε ισότιμη βάση και ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών, διερευνήθηκαν δε νέοι τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης αυτής της συνεργασίας.

Ο Δρ. Barnsley είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους φοιτητές και φοιτήτριες του Thompson Rivers, που φοιτούν στο Trinity σε εφαρμογή του προγράμματος ανταλλαγών και ενημέρωσε τον κ. Σκουλά για την πρόοδο των φοιτητών του Trinity που παρακολουθούν μαθήματα στο Thompson Rivers.

Ο Δρ. Barnsley επισκέφθηκε σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος όσο και πόλεις και χωριά της Κρήτης, εξέφρασε δε τον θαυμασμό του για τον αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό της και ιδιαίτερα για το φιλόξενο πνεύμα των Κρητών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024