Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΕυνοϊκή εξέλιξη για το TRINITY η ψήφιση νόμου για την ίδρυση και λειτουργία κολλεγίων

Ευνοϊκή εξέλιξη για το TRINITY η ψήφιση νόμου για την ίδρυση και λειτουργία κολλεγίων

Με την ψήφιση του νόμου για την ίδρυση και λειτουργία κολλεγίων, το διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY ανοίγει τα πανιά του στον καινούργιο ευνοϊκό άνεμο που πνέει […]

Με την ψήφιση του νόμου για την ίδρυση και λειτουργία κολλεγίων, το διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY ανοίγει<...> τα πανιά του στον καινούργιο ευνοϊκό άνεμο που πνέει στη μη-κρατική εκπαίδευση.

Έχοντας κερδίσει και την πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, το TRINITY συνδυάζει άριστα την επιστημονική θεωρία με την πρακτική εξάσκηση και προσφέρει εξασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στην Αγγλική, που είναι η κρατούσα γλώσσα στον τουρισμό σήμερα. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του TRINITY έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν για ένα ή δύο semesters σε ένα από τα έξι κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού με τα οποία το ίδρυμα έχει ήδη συνάψει συμφωνίες αμοιβαιότητας και ανταλλαγής φοιτητών, διευρύνοντας έτσι τον διεθνή τους ορίζοντα.

Το νέο ακαδημαϊκό έτος σηματοδοτεί για το TRINITY την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος: Master of Science Degree in Tourism and Hospitality Management. Μέσω του εξειδικευμένου αυτού μεταπτυχιακού προγράμματος δίνεται έμφαση στα ηγετικά και διοικητικά προσόντα και ικανότητες που απαιτούνται από τον πιο σύνθετο και πιο δυναμικό τομέα της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας.

Στους φοιτητές και φοιτήτριες του TRINITY παρέχεται αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση με ένσημα και ακαδημαϊκή αναγνώριση.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου 2008.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024