Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΔιευρύνεται ο κύκλος συνεργασιών του TRINITY

Διευρύνεται ο κύκλος συνεργασιών του TRINITY

Την υπογραφή Συμφωνίας Ανταλλαγής φοιτητών με το Richard Stockton College του New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν ο κ. Νίκος Σκουλάς, Πρόεδρος και ο Δρ. Στέργιος Μούργκος, Αντιπρόεδρος και Επιστημονικός […]

Την υπογραφή Συμφωνίας Ανταλλαγής φοιτητών με το Richard Stockton College του New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν ο κ. Νίκος Σκουλάς, Πρόεδρος και ο Δρ. Στέργιος Μούργκος, Αντιπρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής<...>του Διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY. Η υπογραφή της συμφωνίας ήταν αποτέλεσμα συνομιλιών των διοικήσεων των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κατ’ αρχήν στις ΗΠΑ και εν συνεχεία στις εγκαταστάσεις του TRINITY στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Η συμφωνία προβλέπει την ισότιμη αναγνώριση όλων των μαθημάτων του TRINITY στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ εκ μέρους του Stockton College και αντιστρόφως. Η ρύθμιση αυτή επιτρέπει στους φοιτητές και φοιτήτριες του ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος να παρακολουθήσουν μαθήματα στο συνεργαζόμενο ίδρυμα για ένα ή δύο εξάμηνα και, εν συνεχεία, να μεταφέρουν τις αποκτηθείσες εκπαιδευτικές μονάδες στη σχολή τους.

Η συνεργασία του TRINITY με το Stockton College παρέχει στους φοιτητές πρόσθετες ευκαιρίες να διευρύνουν τον διεθνή ορίζοντά τους, καθώς επιδιώκουν συναρπαστικές καριέρες στην τουριστική βιομηχανία του 21ου Αιώνα. Η πρώτη ανταλλαγή φοιτητών θα πραγματοποιηθεί το 2009.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο πρόεδρος του TRINITY, κ. Σκουλάς, δήλωσε: «Η συμφωνία με το Stockton College, ένα από τα πιο προοδευτικά πανεπιστήμια στις Ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει άριστες επιλογές στους φοιτητές του TRINITY και αποτελεί περαιτέρω επιβεβαίωση του ποιοτικού επιπέδου των σπουδών του και της σχετικότητας των πτυχίων του με την αγορά εργασίας».

Σημειώνεται ότι το TRINITY είναι ένα Αγγλόφωνο πανεπιστημιακό ίδρυμα που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού και συνεδριακού συγκροτήματος Terra Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης. Ο κύκλος σπουδών συνδυάζει την εξειδίκευση σε τρεις τομείς του τουριστικού και ξενοδοχειακού μάνατζμεντ με εκτενές πρόγραμμα γενικής πανεπιστημιακής παιδείας και αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση κατά τη θερινή περίοδο.

Τα μαθήματα για τη φθινοπωρινή περίοδο αρχίζουν στις 22 Σεπτεμβρίου 2008.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024