Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH Travel Media Applications προτείνει επιλεγμένες εκθέσεις

H Travel Media Applications προτείνει επιλεγμένες εκθέσεις

H Travel Media Applications (TMA) στην συνεχή προσπάθεια της να υποβοηθήσει τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, ερευνά τη διεθνή αγορά και συνάπτει συμφωνίες με διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, που παρουσιάζουνέντονο τουριστικό και […]

H Travel Media Applications (TMA) στην συνεχή προσπάθεια της να υποβοηθήσει τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, ερευνά τη διεθνή αγορά και συνάπτει συμφωνίες με διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, που παρουσιάζουν<...>έντονο τουριστικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Έχοντας επισκεφθεί τις εκθέσεις αυτές και μελετήσει τη δυναμικότητα τους, η εκδότρια εταιρία των ειδησεογραφικών portals TravelDailyNews Greece & Cypus και TravelDailyNews International επιλέγει και προτείνει τη συμμετοχή των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών στις παρακάτω πολύ ενδιαφέρουσες τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία.

Η κάθε μία από αυτές παρουσιάζει μια δυναμικότητα που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορους τους Ελληνικούς προορισμούς και τις τουριστικές / ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για αυτές τις αγορές.

Συγκεκριμένα:


  • Spa & Adventure Show – Λονδίνο (20-22 Μαρτίου 2009) για εξερχόμενο τουρισμό ευεξίας & περιπέτειας. Μία έκθεση που απευθύνεται στο δυναμικότερο αγοραστικό κοινό του Λονδίνου και προσφέρει στοχευμένη προβολή. Με 25.000 επισκέπτες (απο τους οποίους περίπου 5.000 επαγγελματίες), συνιστά την καλύτερη δυνατή πρόταση για όσες Ελληνικές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς.
  • The China Outbound Travel & Tourism Market (COTTM) – Πεκίνο (22-24 Απριλίου 2009) για αποκλειστικά εξερχόμενο τουρισμό απο Κίνα. Έκθεση που είναι αποκλειστικά outbound και απευθύνεται σε επαγγελματίες, η COTTM έχει πλέον καθιερωθεί διεθνώς. Οι Κινέζοι εξακολουθούν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και καθώς πλέον η απευθείας αεροπορική σύνδεση είναι πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεται είναι η έντονη παρουσία μας σε εκθέσεις ώστε να δρομολογηθούν οι πολυπόθητες συνεργασίες που θα επιτρέψουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού απο την τεράστια αυτή χώρα.
  • Asia Luxury Travel Market (ALTM) – Σαγκάη (15-18 Ιουνίου 2009) για εξερχόμενο τουρισμό πολυτελείας απο ολόκληρη την Ασία. Από την ίδια ομάδα που έστησε την γνωστή και ιδιαίτερα επιτυχημένη ILTM, η αδελφή έκθεση ALTM γίνεται στην Shanghai, αλλά δεν απευθύνεται μόνον στην κινεζική αλλά σε ολόκληρη την Ασιατική. Η Shanghai και το Hong Kong είναι οι Ασιατικές πόλεις με τους περισσότερους εκατομμυριούχους και η έκθεση αυτή είναι το κλειδί της πολλά υποσχόμενης αλλά και δύσκολης αυτής αγοράς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024