Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτρατηγική συνεργασία Helexpo και Leaderexpo στη διοργάνωση εκθέσεων στον κλάδο ενέργειας
Συμβολή στη γενικότερη αναζωογόνηση της εγχώριας εκθεσιακής αγοράς

Στρατηγική συνεργασία Helexpo και Leaderexpo στη διοργάνωση εκθέσεων στον κλάδο ενέργειας

Ο απώτερος στόχος της σύμπραξης Helexpo – Leaderexpo στο εκθεσιακό επίπεδο είναι η επίτευξη της υψηλότερης δυνατής επισκεψιμότητας στις εκθέσεις.

Αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση, προβολή και προώθηση των πιο δυναμικών και υποσχόμενων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί η συνεργασία μεταξύ του εθνικού εκθεσιακού φορέα, της Helexpo και της εταιρείας Leaderexpo-Leadertech, με αντικείμενο τη συνδιοργάνωση εκθέσεων υψηλών προδιαγραφών και κύρους.

Η σημαντική αυτή συνεργασία μεγιστοποιεί τα οφέλη για τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούν να αξιοποιήσουν την άρτια οργάνωση των εκθεσιακών γεγονότων, που πραγματοποιούν η Helexpo και η Leaderexpo-Leadertech.

Ο απώτερος στόχος αυτής της σύμπραξης στο εκθεσιακό επίπεδο είναι η επίτευξη της υψηλότερης δυνατής επισκεψιμότητας στις εκθέσεις, η οποία οδηγεί σε στοχευμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα νέων συμφωνιών και αύξησης της δραστηριότητας για τους εκθέτες.

Η αρχή της συνεργασίας εστιάζει σ’έναν από τους “πρωταγωνιστές” της οικονομίας, στον κλάδο της ενέργειας, ο οποίος καταγράφει είσοδο πολλών νέων επιχειρήσεων, υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων και ενδιαφέρον ακόμη και από τους μεμονωμένους καταναλωτές, οι οποίοι επιθυμούν να εξοικονομήσουν, κάνοντας χρήση των πιο σύγχρονων ανάλογων συστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείο αναφοράς για τον τομέα της ενέργειας στη χώρα μας, αλλά και ευρύτερα στη Ν.Α. Ευρώπη, αναμένεται να αποτελέσει η συνδιοργάνωση το 2012 από τους δύο συμπράττοντες φορείς, της έκθεσης “ENERGYTECH”, την οποία πραγματοποιεί η Helexpo στη Θεσσαλονίκη και της “ENERGY-PHOTOVOLTAIC”, που υλοποιεί η Leadertech-Leaderexpo στην Αθήνα.

Έτσι τα δύο αυτά εκθεσιακά γεγονότα αναμένονται αναβαθμισμένα, προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών τους, ενώ βέβαια τα κίνητρα για όσες εταιρείες λάβουν μέρος σε αμφότερες τις εκθέσεις το 2012 θα είναι πολλαπλά με κυριότερο την μεγάλη έκπτωση στο κόστος συμμετοχής.

Οι συνέργιες και τα οφέλη από τη συνεργασία μεταξύ της Helexpo και της Leaderexpo-Leadertech εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν στη γενικότερη αναζωογόνηση της εγχώριας εκθεσιακής αγοράς και στην προσέλκυση πρωτοεμφανιζόμενων εκθετών.

Το πρώτο “βήμα” της συμφωνίας των δύο φορέων γίνεται στην έκθεση “ENERGY-PHOTOVOLTAIC”, η οποία πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα από 29/9-2/10 2011. Η Helexpo θα είναι παρούσα εκεί με περίπτερο και θα ενημερώσει δυνητικούς εκθέτες και επισκέπτες για τις προοπτικές της νέας συνεργασίας, αλλά και για την έκθεση “ENERGYTECH”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024