Τελευταία νέα

Η EXPRO Clean στην Ευρώπη

Στη διεθνή έκθεση PULIRE 2003 που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Ιούνιο στη Βερόνα Ιταλίας, συμμετείχε η EXPRO A.E. με περίπτερο της EXPRO Clean. Σκοπός της συμμετοχής αυτής στη Διεθνή Έκθεση PULIRE […]

Στη διεθνή έκθεση PULIRE 2003 που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Ιούνιο στη Βερόνα Ιταλίας, συμμετείχε<...> η EXPRO A.E. με περίπτερο της EXPRO Clean.

Σκοπός της συμμετοχής αυτής στη Διεθνή Έκθεση PULIRE 2003 – που θεωρείται μια από τις δύο μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη, για την καθαριότητα, απολύμανση, υγιεινή, και προστασία του περιβάλλοντος – ήταν η προσέλκυση ξένων επιχειρήσεων και η προβολή της EXPRO Clean στον ευρωπαϊκό χώρο.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της EXPRO ήταν ο Πρόεδρός της κ. Κώστας Τσιγαρίδας, που όπως δήλωσε έντονο ήταν το ενδιαφέρον των ξένων επιχειρήσεων για συμμετοχή στην EXPRO Clean 2004.

Η ανάπτυξη της συνεργασίας με άλλες διοργανώτριες εταιρίες, τόνισε ο κ. Τσιγαρίδας, πιστοποιούν την επιτυχή παρουσία και καθιέρωση της EXPRO CLEAN στο διεθνή χώρο, καταδεικνύοντας παράλληλα και την αναγνώριση για τη μέχρι σήμερα δυναμική πορεία και εξέλιξη του εκθεσιακού φορέα EXPRO A.E.

Το περίπτερο της EXPRO Clean επισκέφθηκαν χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, που παρέλαβαν ενημερωτικό υλικό και προσκλήσεις της EXPRO Clean 2004. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου υπήρχε διαρκής προβολή σε video που παρουσίαζε τις δραστηριότητες της EXPRO Clean.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο οπισθόφυλλο του Καταλόγου Εκθετών της PULIRE 2003, που διανεμήθηκε σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, υπήρχε διαφημιστική ολοσέλιδη καταχώρηση της EXPRO Clean.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024