Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠροϊόντα της Carteco στα νέα γραφεία της εταιρίας Lakis Gavalas

Προϊόντα της Carteco στα νέα γραφεία της εταιρίας Lakis Gavalas

Η Carteco σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Stage Design Office, Σταύρος Παπαγιάννης και Συνεργάτες, ανέλαβε τον εξοπλισμό των νέων γραφείων της εταιρίας Lakis Gavalas στην Αττική οδό για την […]

Η Carteco σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Stage Design Office, Σταύρος Παπαγιάννης και Συνεργάτες, ανέλαβε τον εξοπλισμό των νέων γραφείων της εταιρίας Lakis Gavalas στην Αττική οδό για την ολοκλήρωση<...>της διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων με ταπετσαρίες, έπιπλα και μοκέτες.

Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν ταπετσαρία της Αγγλίδας σχεδιάστριας Jocelyn Warner από τη συλλογή Kaleido, σε συνδυασμό με ταπετσαρία της εταιρίας Malburg σε σχεδιασμό του Ulf Moritz. Για το δάπεδο επιλέχθηκε συνδυασμός μοκέτας των εταιριών Object Carpet και Carpet Concept σε χρώματα ασημί και μαύρο αντίστοιχα. Στο χώρο της υποδοχής θα χρησιμοποιηθούν έπιπλα του οίκου Desalto.

Τα νέα γραφεία της εταιρίας Lakis Gavalas σχεδιάστηκαν από τους αρχιτέκτονες ISV, ενώ την μελέτη εφαρμογής ανέλαβε το γραφείο ΑΕΤΕΡ, Χάρρυ Μπουγαδέλης και Συνεργάτες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024