Τελευταία νέα

The wallpaper shop: Η νέα ιδέα της Carteco

Ποικιλία, τεχνογνωσία εμπειρία και μοναδικά σχέδια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πλαισιώνουν τη νέα ιδέα της Carteco“the wallpaper shop”, είναι το concept το οποίο “γεννήθηκε” ταυτόχροναμε τη δυναμική επανένταξη της […]

Ποικιλία, τεχνογνωσία εμπειρία και μοναδικά σχέδια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πλαισιώνουν τη νέα ιδέα της Carteco“the wallpaper shop”, είναι το concept το οποίο “γεννήθηκε” ταυτόχρονα<...>με τη δυναμική επανένταξη της ταπετσαρίας στη ζωή μας, με σκοπό να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση, σε όσους αγαπούν το ωραίο και θέλουν να ξεφύγουν απο τα συνηθισμένα χωρίς να πρέπει να χάσουν extra χρόνο ψάχνοντας να βρουν αυτό που θα’ θελαν.

Η ιδέα είναι απλή. 80 περίπου καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία ξεχωρίζουν για την προσεγμένη εμφάνιση και αισθητική τους, έχουν ένα in shop corner, το οποίο συμπεριλαμβάνει όλα τα είδη ταπετσαρίας. Οι ιδιαίτερες συλλογές, τα διαφορετικά σχέδια, τα ποικίλα ύφη και οι γνώσεις και τα μυστικά της ταπετσαρίας, έχουν πλέον τη δική τους θέση μέσα σε ένα κατάστημα με την κατάλληλη υποστήριξη από ανθρώπους, που γνωρίζουν σε βάθος τη σημαντικότητα ενός τοίχου μέσα στο χώρο. Taπετσαρίες από γυαλί, μέταλλο, μπαμπού, ύφασμα, βινύλιο, χειροποίητες με φύλλα χρυσού, καλύπτουν όλες τις επιθυμίες.

Αδιαπραγμάτευτος σκοπός αυτής της ενέργειας είναι το ενδιαφερόμενο αγοραστικό κοινό, όταν θα διακρίνει στην βιτρίνα των καταστημάτων το THE WALLPAPER SHOP να ξέρει οτι μέσα, θα βρει στην “γωνία της ταπετσαρίας”, αυτό ακριβώς που έχει οραματιστεί για τον τοίχο του, χωρίς κόπο, με την σωστή υποδομή και υποστήριξη στα μέτρα που μπορεί.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.thewallpapershop.gr ο αρχιτέκτονας, διακοσμητής ή ο τελικός πελάτης μπορεί να δεί φωτογραφίες από τις συλλογές των εργοστασίων, καθώς επίσης να διαβάσει προδιαγραφές, να βρεί πληροφορίες για τα συνεργεία τοποθέτησης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να ενημερωθεί για την τοποθεσία των καταστημάτων “the wallpaper shop” και τις συλλογές που διαθέτουν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024