Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑλλαγές στην διοίκηση στον Thomas Cook AG

Αλλαγές στην διοίκηση στον Thomas Cook AG

Οι δύο εταιρίες Deutsche Lufthansa AG και KarstadtQuelle AG, κύριοι μέτοχοι του Thomas Cook AG, ανακοίνωσαν ότι ο κ. Stefan Pichler και ο κ. Norbert Kickum, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, παραιτήθηκαν μετά από αμοιβαία…

Οι δύο εταιρίες Deutsche Lufthansa AG και KarstadtQuelle AG, κύριοι μέτοχοι του Thomas Cook AG, ανακοίνωσαν ότι<...> ο κ. Stefan Pichler και ο κ. Norbert Kickum, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, παραιτήθηκαν μετά από αμοιβαία αλλά και φιλική, όπως τονίζει η ανακοίνωση, απόφαση που έλαβαν μαζί με τους μετόχους της Thomas Cook.

Η διοίκηση της εταιρίας ήδη προσέλαβε τον κ. Peter Gerard στην θέση του interim CEO και τον Δρα Karl-Ludwig Kley στην θέση interim CFO του Thomas Cook AG, αφού η παραίτηση των Pichler και Kickum είχε άμεση ισχύ. Οι κύριοι Gerard και Kley θα εγκαταλείψουν την θέση τους στο Supervisory Board of Thomas Cook AG, αλλά θα παραμείνουν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιριών τους KarstadtQuelle AG και Deutsche Lufthansa AG, αντίστοιχα.

Ο Δρας Peter Fankhauser, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Thomas Cook AG, υπεύθυνος για τα προϊόντα της εταιρίας, θα αποκτήσει άμεσα και την θέση του interim Labour Director της εταιρίας, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024