Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑλλάζει την πολιτική σταθερών τιμών ο Thomson

Αλλάζει την πολιτική σταθερών τιμών ο Thomson

Αλλαγή στην πολιτική του κατά των εκπτώσεων θα κάνει ο Βρετανός tour operator Thomson, μετά από την αντιμετώπιση από τους ανταγωνιστές του, που δεν τον υποστήριξαν καθόλου στην απόφασή του […]

Αλλαγή στην πολιτική του κατά των εκπτώσεων θα κάνει ο Βρετανός tour operator Thomson<.>, μετά από την αντιμετώπιση από τους ανταγωνιστές του<...>, που δεν τον υποστήριξαν καθόλου στην απόφασή του να μην κάνει καθόλου εκπτώσεις στις τιμές του.

Η εταιρία όμως δεν θα κάνει καμία κίνηση μέχρι η Airtours να κυκλοφορήσει τις τιμές της για την επόμενη χρονιά. Στην πρώτη έκδοση της μπροσούρας του Thomson που κυκλοφόρησε τον πρόσφατα, οι μόνες εκπτώσεις που είχαν γίνει ήταν σε πολύ φτηνούς προορισμούς χαμηλής ποιότητας.

Οι εταιρίες First Choice, Unijet και Airtours ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν τις πωλήσεις τους με εκπτώσεις. Ο διευθυντής του Thomson, κ. Shaun Powell, δήλωσε ότι αν η στρατηγική της διατήρησης των τιμών κάνει κακό στην επιχείρηση, πρέπει να σταματήσει, ενώ είπε ότι υπάρχει φυσικά ο κίνδυνος οι άλλες εταιρίες που κάνουν μεγάλες εκπτώσεις να τους ξεπεράσουν, όμως πάντα τα λόγια απέχουν πολύ από την πράξη. Ακόμα δεν υπάρχει καν η σιγουριά ότι ο Thomson θα έχει την υποστήριξη της Αirtours.

Ο κ. Powell επιτέθηκε στους tour operators που κυκλοφόρησαν την πρώτη έκδοση των μπροσούρων τους για το 2002, με εκπτώσεις πάνω από 50%, διότι προέβλεψε ότι μέχρι την τέταρτη έκδοση των μπροσούρων, οι εκπτώσεις θα φθάσουν το 80%. Ο κ. Powell πρόσθεσε ότι η αλλαγή στρατηγικής του Thomson, εξαρτάται πάρα πολύ από το αν οι πράκτορες θα υποστηρίξουν αυτήν την πολιτική που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό, χωρίς καθόλου εκπτώσεις. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα αναγκαστεί πια να προβεί σε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στις τιμές του, όσο και αν αυτό 'ιδεολογικά' είναι λάθος, όπως πιστεύουν πολλοί από την τουριστική βιομηχανία της Αγγλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024