Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαραιτήθηκε ο ιδρυτής και πρόεδρος της MyTravel Group

Παραιτήθηκε ο ιδρυτής και πρόεδρος της MyTravel Group

Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο ιδρυτής και πρόεδρος της MyTravel Group (πρώην Airtour), David Crossland, ο οποίος είχε πραγματικά συμβάλει στην ανάπτυξη του ομίλου για περισσότερα από 30 χρόνια, από τότε που […]

Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο ιδρυτής και πρόεδρος της MyTravel Group (πρώην Airtour), David Crossland, ο οποίος είχε πραγματικά συμβάλει στην ανάπτυξη<...> του ομίλου για περισσότερα από 30 χρόνια, από τότε που η εταιρία είχε δύο υποκαταστήματα, μέχρι και στις μέρες μας που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ταξιδιών στον κόσμο.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας δέχθηκε με πολύ λύπη την παραίτηση του κ. Crossland, η οποία ισχύει από τις 27 Φεβρουαρίου 2003.

Η εταιρία είχε ανακοινώσει στις 17 Οκτωβρίου του 2002 ότι ο Crossland είχε συμφωνήσει να αναβάλει την αποχώρηση του, που είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, για ένα χρόνο, με στόχο να διευκολύνει την νέα διοίκηση στην ανάληψη των καθηκόντων της. Την ίδια ημέρα, ο όμιλος MyTravel Group ανακοίνωσε την πρόσληψη των κ. Peter McHugh και Philip Jansen, ως Chief Executive και Chief Operating Officer, αντίστοιχα. Επίσης, στις 28 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε ότι ο κ. Kazia Kantor, προσλήφθηκε ως Group Finance Director.

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του κ. Crossland την θέση του θα πάρει, ως πρόεδρος της εταιρίας, ο κ. Eric Sanderson, που μέχρι στιγμής είχε την θέση του αντιπροέδρου.

Σχετικά με την αποχώρηση Crossland ο κ. Peter McHugh δήλωσε ότι, «Η συνεισφορά του David Crossland στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία τα τελευταία 40 χρόνια είναι τεράστια. Χάρη στο καταπληκτικό του όραμα και την επιχειρηματικότητά του έδωσε τη δυνατότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους να ευχαριστηθούν τις διακοπές στο εξωτερικό σε προσιτές τιμές. Του ευχόμαστε ευτυχία και μακροχρόνια υγεία».

Στην ανακοίνωση της αποχώρησης του ο κ. Crossland τόνισε ότι «Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μέρα στεναχώριας μετά από 40 χρόνια στον τουριστικό κλάδο. Όμως, αφήνω την MyTravel σε καλά χέρια. Είμαι περήφανος για τη εταιρία που καθοδήγησα και για τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή. Τους εύχομαι συνεχή επιτυχία».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024