Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsMyTravel: Μειώνει θέσεις εργασίας για οικονομικούς λόγους

MyTravel: Μειώνει θέσεις εργασίας για οικονομικούς λόγους

Η εταιρία MyTravel, γνωστός tour operator της Μεγάλης Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι ίσως προβεί σε μείωση άλλων 700 θέσεων ως αποτέλεσμα των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που αντιμετωπίζει. Μετά την επίθεση της […]

Η εταιρία MyTravel, γνωστός tour operator της Μεγάλης Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι ίσως προβεί σε μείωση άλλων<...> 700 θέσεων ως αποτέλεσμα των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που αντιμετωπίζει. Μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου η MyTravel έχει κάνει περίπου 3.000 απολύσεις.

Η εταιρία, που προέρχεται από την Airtours, μετά από πολύωρες συνομιλίες με το προσωπικό της, δεν κατάφερε να βρει καμιά εναλλακτική λύση και χαρακτήρισε την κατάσταση στην αγορά «δύσκολη και αβέβαιη».

Το MyTravel, που είναι ιδιοκτήτης και της αλυσίδας τουριστικών γραφείων Going Places, την προηγούμενη χρονιά σημείωσε πολύ μεγάλες απρόσμενες ζημιές, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου και δηλώσεις στελεχών της εταιρίας, οι απολύσεις δεν θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τους υπαλλήλους των τουριστικών γραφείων. Η εταιρία απασχολεί 15.000 εργαζομένους στη Μεγάλη Βρετανία και 12.000 σε διάφορα μέρη όλου του κόσμου.

Την προηγούμενη χρονιά το MyTravel ήρθε σε συμφωνία με τράπεζες εξασφαλίζοντας δανεισμό, και επιβεβαιώνοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας. Όμως το μέλλον της εταιρίας εξελίχθηκε άσχημα, αφού το 2002 ήταν «η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της» όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος και ιδρυτής της κ. David Crossland.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024