Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα προγράμματα για εναλλακτικές μορφές τουρισμού από το Vistonis Travel

Νέα προγράμματα για εναλλακτικές μορφές τουρισμού από το Vistonis Travel

Το Vistonis Travel ιδρύθηκε το 1993 με προσανατολισμό την τουριστική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τόσο τις φυσικές ομορφιές όσο και την πολιτιστική […]

Το Vistonis<.> Travel ιδρύθηκε το 1993 με προσανατολισμό την τουριστική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης<...>. Αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τόσο τις φυσικές ομορφιές όσο και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής είναι πρωτοπόρο στη δημιουργία ήπιων εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
"Πέρα από τις συνηθισμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες δημιουργήσαμε και συνεχώς εξελίσσουμε μονοήμερα και πολυήμερα ελαστικά προγράμματα, ώστε να καλύπτουν τόσο τις ανάγκες του Έλληνα όσο και του ξένου επισκέπτη, είτε με ξεναγήσεις-περιηγήσεις καθαρά φυσιολατρικού και ιστορικού χαρακτήρα, είτε με δραστηριότητες περιπέτειας και απόκτησης γνώσεων" δήλωσε στο TravelDailyNews ο ιδιοκτήτης του γραφείου Αναστάσιος Αναστασιάδης.
Στα προγράμματα δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται: κατάβαση του Νέστου με φουσκωτά ή canoe καλύπτοντας μία διαδρομή 20 χιλιομέτρων και διάρκειας 5 ωρών, μέσα από το αισθητικό δάσος των στενών του Νέστου, από τη Σταυρούπολη μέχρι τη Γαλάνη με ενδιάμεση στάση στα Λιβερά, αναρρίχηση, καταρρίχηση (rapel), εναέρια περάσματα, τοξοβολία και τοπικές μετακινήσεις που συνοδεύονται πάντα από απαραίτητο εξοπλισμό και έμπειρους συνοδούς.
Ακόμη διοργανώνει παιχνίδια προσανατολισμού, ποδηλασία βουνού, ομαδικά παιχνίδια, τοπικές εκδρομές γνωριμίας με τη φύση και εκδρομές με αυτοκίνητα 4χ4.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024