Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileFERRYnet: Ηλεκτρονική Διανομή κρατήσεων της Blue Star Ferries από τη Galileo Hellas

FERRYnet: Ηλεκτρονική Διανομή κρατήσεων της Blue Star Ferries από τη Galileo Hellas

Η Galileo Hellas SA ανακοινώνει την ένταξη των δρομολογίων Εσωτερικού της Blue Star Ferries στο ηλεκτρονικό της σύστημα διανομής ακτοπλοϊκών κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, FERRYnet. Tο FERRYnet, παρέχει τη δυνατότητα […]

Η Galileo<.> Hellas SA ανακοινώνει την ένταξη των δρομολογίων Εσωτερικού της Blue Star Ferries στο ηλεκτρονικό της σύστημα<...> διανομής ακτοπλοϊκών κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων, FERRYnet<.>.

Tο FERRYnet, παρέχει τη δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία-συνδρομητές της, για πρόσβαση σε διαθεσιμότητα θέσεων, πραγματοποίηση on-line κρατήσεων και αυτόματη έκδοση εισιτηρίων των Superfast Ferries και Blue Star Ferries για τα δρομολόγια Εξωτερικού και Εσωτερικού.

Η εκπαίδευση στο σύστημα ολοκληρώνεται σε δύο ώρες στις ειδικές αίθουσες εκπαίδευσης της εταιρίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η παρεχόμενη υποστήριξη (help desk, on-site technical support) ακολουθεί τα γνωστά ποιοτικά standards της Galileo Hellas.

Στόχος της Galileo Hellas είναι να προσφέρει συνεχώς τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη στην τουριστική βιομηχανία, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών πληροφόρησης, τεχνολογικών λύσεων και πρωτοποριακών εργαλείων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και μεγιστοποίηση της απόδοσης των τουριστικών επιχειρήσεων και την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα.

Η Galileo Hellas SA ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1991 και αποτελεί το National Distribution Company (NDC) της Galileo International. Το 1996 απέκτησε τοπική παρουσία στη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο ιδρύοντας δύο υποκαταστήματα, ενώ το 2000 επεξέτεινε τις δραστηριότητές στην αγορά των Βαλκανίων και του Ισραήλ.

Από την ίδρυσή της, η Galileo Hellas SA διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα μεταγωγής δεδομένων στην Ελλάδα, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για τη διανομή των προϊόντων της Galileo Hellas όσο και για την κάλυψη εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών αναγκών της τουριστικής αγοράς. Το 2001 ολοκληρώθηκε η αναβάθμισή του σε τεχνολογία IP με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένων προϊόντων και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην τουριστική αγορά.

Τα έσοδα της Galileo Hellas SA για το 2001, σύμφωνα με τον ισολογισμό της, ανήλθαν στο ποσό των 3.028 δισ. δρχ.( 8.886.280,00 €),ενώ τα κέρδη της ήταν 1.021 δισ. δρχ. (2.996.332,00 €). Η εταιρία έχει υλοποιήσει ήδη το επενδυτικό της πλάνο 2001-2003 αξίας 2 δισ. δρχ. (5.869.405,00 €) (IP δίκτυο, νέα προϊόντα & υπηρεσίες) κατά 90%.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024