Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Galileo Hellas παρουσιάζει το νέο προϊόν Galileo Fee Manager

Η Galileo Hellas παρουσιάζει το νέο προϊόν Galileo Fee Manager

Τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να ενσωματώνουν αυτόματα στις κρατήσεις, οποιαδήποτε service fee επιθυμούν να χρεώσουν για τις υπηρεσίες (αεροπορικά, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, τρένα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία)που παρέχουν στους πελάτες […]

Τη δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να ενσωματώνουν αυτόματα στις κρατήσεις, οποιαδήποτε service fee επιθυμούν να χρεώσουν για τις υπηρεσίες (αεροπορικά, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, τρένα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία)<...>που παρέχουν στους πελάτες τους προσφέρει τώρα η Galileo Hellas.

Συγκεκριμένα, τo Galileo Fee Manager είναι ένα εργαλείο κανόνων το οποίο αναλύει τα κρατημένα segment σε κάθε κράτηση και έπειτα υπολογίζει τα ‘Fees’ συμπεριλαμβανομένης και της προμήθειας βάσει προκαθορισμένων κανόνων. Παράλληλα, μειώνει έως και 98% το χρόνο που απαιτείται για το χειροκίνητο υπολογισμό των service fee στην κράτηση.

Τα service fee καταγράφονται στην κράτηση, αλλά και στο αρχείο του back office (MIR). Το Galileo Fee Manager είναι ιδιαίτερα ευέλικτο προϊόν και επιτρέπει την καταχώρηση κανόνων ανά υποκατάστημα ή/και ανά πελάτη, για τα γραφεία που διατηρούν corporate account, παρέχοντας report με στατιστικά στοιχεία χρήσης.

Ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με ειδίκευση στα corporate accounts και ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Galileo Hellas SA, η Carlson Wagonlit Travel, υιοθέτησε πρώτη το Galileo Fee Manager.

Μέσω του Galileo Fee Manager, η Carlson Wagonlit Travel ενσωμάτωσε τα service fees ανάλογα με τις συμφωνίες που διατηρεί με τα corporate accounts. Έτσι, μείωσε δραστικά το χρόνο διαχείρισης όλου του όγκου υπολογισμού των service fees και πέτυχε την περαιτέρω αυτοματοποίηση της διαδικασίας ενημέρωσης του back office.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024