Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα συμφωνία της Galileo με την ισπανική Iberia

Νέα συμφωνία της Galileo με την ισπανική Iberia

H Galileo, ηγέτης στη διανομή συστημάτων κρατήσεων και θυγατρική εταιρία της Travelport, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τις λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας με τον Ισπανικό αερομεταφορέα Iberia. Η συμφωνία θέλει όλεςτις […]

H Galileo, ηγέτης στη διανομή συστημάτων κρατήσεων και θυγατρική εταιρία της Travelport, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τις λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας με τον Ισπανικό αερομεταφορέα Iberia. Η συμφωνία θέλει όλες<...>τις δημοσιευμένες τιμές της Iberia, αλλά και όλες τις web τιμές της να συνεχίζουν να είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του συστήματος Galileo παγκόσμια.

Η συμφωνία που έχει άμεση ισχύ, είναι ένα ακόμη δείγμα της συνεχόμενης παγκόσμιας στρατηγικής και προσπάθειας του Galileo να παρέχει συνεχώς ολοκληρωμένες πληροφορίες και προγράμματα των αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως. «Είμαστε ικανοποιημένοι με την επίτευξη της συμφωνίας για το πλήρες περιεχόμενο της Iberia γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο για τους πελάτες μας» είπε ο κ. Matthew Hall, Galileo’s vice president, supplier services, Europe, Middle East, Africa. «Αυτή η συμφωνία επιπλέον δείχνει την ικανότητα μας να εργαστούμε με τις αεροπορικές εταιρίες συνεργάτες μας ώστε να φτάσουμε σε ένα σημείο που είναι προσοδοφόρο όχι μόνο για τις δύο πλευρές αλλά και να προσφέρει ιδιαίτερη αξία και στα ταξιδιωτικά μας γραφεία” πρόσθεσε.

Ο κ. Jose Arribas, vice president και commercial logistics στην Iberia σχολίασε: «Το Galileo, είναι ένα καταξιωμένο GDS με μια δυναμική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο – αυτή η συμφωνία μας παρέχει ανεκτίμητη πρόσβαση στο δίκτυο των ταξιδιωτικών πρακτορείων».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024