Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Galileo Hellas παρουσιάζει το Galileo HotelClub

H Galileo Hellas παρουσιάζει το Galileo HotelClub

H Galileo Hellas πρωτοπορεί παρουσιάζοντας στην Ελληνική, Κυπριακή και Βαλκανική αγορά το Galileo HotelClub, ένα δωρεάν, ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων με ειδικά συμφωνημένες χαμηλές νέες τιμές αποκλειστικά για τα συνεργαζόμενα […]

H Galileo Hellas πρωτοπορεί παρουσιάζοντας στην Ελληνική, Κυπριακή και Βαλκανική αγορά το Galileo HotelClub, ένα δωρεάν, ηλεκτρονικό<...> σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων με ειδικά συμφωνημένες χαμηλές νέες τιμές αποκλειστικά για τα συνεργαζόμενα Ταξιδιωτικά Γραφεία Galileo. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο Πακέτο – Λύση κατασκευασμένο από το Flairview Travel, μέλος του ομίλου Cendant, και είναι ειδικά διαμορφωμένο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Τι προσφέρει στα ταξιδιωτικά γραφεία:

  • Δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 12.500 ξενοδοχεία σε 61 χώρες και 1.750 πόλεις παγκοσμίως, που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται καθημερινά.
  • Εγγυημένες χαμηλές τιμές δωματίων με δυνατότητα προσδιορισμού της προμήθειας που θέλει να λαμβάνει το ταξιδιωτικό γραφείο.
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης των κρατήσεων ξενοδοχείων στην κράτηση του συστήματος Galileo, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολη η διαχείρισή τους από το λογιστικό σύστημα.
  • Ευκολία στη χρήση μέσα από το γνωστό περιβάλλον του Internet, με απλές, γρήγορες και εύκολες διαδικασίες κράτησης.
  • Αναβαθμισμένη και σε πραγματικό χρόνο δυνατότητα παρακολούθησης και εκτύπωσης της κίνησής, των εσόδων και των προμηθειών του ταξιδιωτικού γραφείου.

Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στο ταξιδιωτικό γραφείο να αξιοποιήσει τις ανταγωνιστικές τιμές του HotelClub “White Label”, ενσωματώνοντάς τις μέσα στην ιστοσελίδα του γραφείου του, αυξάνοντας έτσι τις online πωλήσεις του, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024