Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΙωάννης Παρασκευάς: Απερίγραπτη η κατάσταση με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Ιωάννης Παρασκευάς: Απερίγραπτη η κατάσταση με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Για χάος στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας κάνει λόγο ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ιωάννης Παρασκευάς, σε επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, αφού όπως […]

Για χάος στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας κάνει λόγο ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ιωάννης Παρασκευάς, σε επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, αφού όπως εξηγεί η σημερινή<...>κατάσταση με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών και ειδικότερα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου είναι απερίγραπτη, με τα νησιά Σύμη, Τήλος, Νίσυρος, Λειψοί, Χάλκη, Καστελλόριζο να έχουν αφεθεί στο έλεος του μεγάλου Θεού.

“Δεν υπάρχει σύνδεση των νησιών με τον Πειραιά, τα εμπορεύματα έχουν αρχίσει να σπανίζουν και τα προβλήματα οξύνονται με την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι του Πειραιά” σημειώνει ο κ. Παρασκευάς, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για ανικανότητα ή αδυναμία των υπουργών του να δώσουν λύσεις στα συγκεκριμένα προβλήματα. Αναφερόμενος δε στους υπουργούς Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στους οποίους έχει απευθύνει αρκετές τον αριθμό ερωτήσεις σχετικά με το ακτοπλοϊκό πρόβλημα των νησιών χωρίς να λάβει, όπως υποστηρίζει, κάποια απάντηση, ο κ. Παρασκευάς σημειώνει στην επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό πως “αν δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους υπάρχει και η οδός της «εξόδου».

Κλείνοντας την επιστολή του, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ θέλησε να μάθει αν ο Πρωθυπουργός είναι γνώστης της εκρηκτικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών, αλλά και αν υπάρχει ελπίδα για τη διέξοδο από τη σημερινή χαώδη κατάσταση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024