Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες easyCruise με ένα τηλεφώνημα

Κρουαζιέρες easyCruise με ένα τηλεφώνημα

Από χτες οι πελάτες της easyCruise.gr μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους για τις κρουαζιέρες που προσφέρει η εταιρία όχι μόνο μέσω internet, αλλά και τηλεφωνικά. Με ένα τηλεφώνημα στο […]

Από χτες οι πελάτες της easyCruise.gr μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους για τις κρουαζιέρες που προσφέρει η εταιρία όχι μόνο μέσω internet, αλλά και τηλεφωνικά. Με ένα τηλεφώνημα στο 211 211 6 211 (με χρέωση αστικής μονάδας), κάθε ενδιαφερόμενος<...>θα μπορεί να πάρει αναλυτικές πληροφορίες για τους προορισμούς της easyCruise.gr, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τη διαθεσιμότητα και το κόστος, καθώς και να κάνει την κράτησή του εύκολα και γρήγορα.

«Σκεφτήκαμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος στην Ελλάδα που δεν είναι εξοικειωμένος με το internet ή δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτό ή ακόμη προτιμά να κάνει την κράτησή του με τη βοήθεια ενός εκπαιδευμένου υπαλλήλου, που θα τον καθοδηγήσει και θα του λύσει τις απορίες. Έτσι επενδύσαμε στη δημιουργία μιας τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης για την easyCruise.gr, με τον αριθμό κλήσης 211 211 6 211, που θα κάνει τη ζωή των πελατών μας ακόμη πιο εύκολη», δήλωσε ο κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου, ιδρυτής της easyCruise.gr και Πρόεδρος του Ομίλου της easyGroup.

Σημειώνεται πως η τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών και κρατήσεων της easyCruise.gr λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Κρουαζιέρες easyCruise.gr: καλοκαίρι 2007

Η easyCruise σχεδίασε 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ταξίδια που διαρκούν από 3 ημέρες έως και 2 εβδομάδες σε 11 συνολικά ελληνικά νησιά (Μύκονος, Πάρος, Σίφνος, Μήλος, Ίος, Αμοργός, Νάξος, Φολέγανδρος, Σέριφος, Πόρος, Σπέτσες). Οι κρουαζιέρες είναι σχεδιασμένες με τρόπο που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες Ελλήνων και ξένων τουριστών.

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις συμβατικές κρουαζιέρες, τα πλοία της easyCruise ταξιδεύουν πρωινές ώρες και φθάνουν σε κάθε λιμάνι το μεσημέρι. Έτσι οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους όλη τη μέρα και τη νύχτα για να εξερευνήσουν κάθε προορισμό, να κάνουν μπάνιο, να φάνε στα τοπικά εστιατόρια, να κάνουν clubbing. Χάρη σε αυτή τη διαφοροποίηση, η easyCruise προσελκύει νέους, δραστήριους ανθρώπους, με μέσο όρο ηλικίας πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο ηλικίας των επιβατών του κλάδου της κρουαζιέρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024