Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑπουσία της μεταολυμπιακής Αθήνας από τη διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας καταγγέλλει ο Παπουτσής
Υπεύθυνος Ανάπτυξης, Τουρισμού και Ναυτιλίας Κ.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Απουσία της μεταολυμπιακής Αθήνας από τη διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας καταγγέλλει ο Παπουτσής

Τη χαμένη ευκαιρία εκμετάλλευσης της υπεραξίας των Ολυμπιακών Αγώνων και την ουσιαστική απουσία της ολυμπιακής πρωτεύουσας, της Αθήνας, από την ενημερωτική εκστρατεία και την καμπάνια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στο εξωτερικό καταλογίζει στην Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση του κ. Καραμανλή ο υπεύθυνος Ανάπτυξης, Τουρισμού και Ναυτιλίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ…

Τη χαμένη ευκαιρία εκμετάλλευσης της υπεραξίας των Ολυμπιακών Αγώνων και την ουσιαστική απουσία της ολυμπιακής πρωτεύουσας, της Αθήνας, από την ενημερωτική εκστρατεία και την καμπάνια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης<...>στο εξωτερικό καταλογίζει στην Νέα Δημοκρατία και στην κυβέρνηση του κ. Καραμανλή ο υπεύθυνος Ανάπτυξης, Τουρισμού και Ναυτιλίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Χρήστος Παπουτσής, σε δηλώσεις του, με αφορμή τη διεξαγωγή του 1ου Forum “Τουριστική Χάρτα 2007”.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Οπωσδήποτε, είναι καλή η επικοινωνιακή προσπάθεια, οπωσδήποτε εμείς θέλουμε να συμβάλουμε στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά όχι όμως και να αναστρέφουμε την πραγματικότητα σχετικά με τις επιδόσεις της κυβέρνησης στο εσωτερικό της χώρας. Μια πραγματικότητα, η οποία παραμένει πολύ σκληρή για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς χαρακτηρίζεται από αναποτελεσματικότητα, από αδυναμία ουσιαστικής υποστήριξης της ανταγωνιστικότητας της τουριστικής βιομηχανίας και από έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη του τουρισμού και την προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως επίσης, η γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης συνδυάζεται με τη δυσπραγία, στην οποία έχουν οδηγήσει τους Έλληνες, γεγονός που περιορίζει σταδιακά το χρόνο, τη δυνατότητα για διακοπές στους ίδιους τους Έλληνες πολίτες.

Γι` αυτό το λόγο, ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση του, έχουν απόλυτη ευθύνη, δεδομένου ότι ο τουρισμός, η τουριστική βιομηχανία, αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες για την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας και σε συνδυασμό με την εμπορική Ναυτιλία, δημιουργούν νέες δυνατότητες για την Ελλάδα, τις οποίες τις αφήνουμε και περνούν ανεκμετάλλευτες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023